✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Essentials nieuw voetbalseizoen

5x essentials voor het nieuwe voetbalseizoen

Het voetbalseizoen is weer begonnen! Niet alleen kunnen we weer naar voetbalwedstrijden van onze favoriete club, ook sta je misschien zelf weer op het veld. Een nieuw voetbalseizoen betekent een nieuwe start, maar misschien ook wel een nieuwe uitrusting. Wat heb je allemaal nodig? Hoe kies je de juiste voetbalschoenen? In dit artikel delen we 5 essentials voor het nieuwe seizoen. 

1. De juiste voetbalschoenen

Voetbalschoenen zijn misschien wel het allerbelangrijkst. Zonder goede schoenen geen goede training of wedstrijd. Het is verstandig om je te verdiepen in de verschillende soorten voetbalschoenen voordat je een keuze maakt. Het verschil zit hem voornamelijk in het noppenpatroon, dit komt door het type ondergrond.

Er zijn voetbalschoenen voor de volgende type ondergronden:

  • Firm Ground: normaal, hard natuurgrasveld
  • Soft Ground: zachte, korte natuurgrasvelden
  • AG: kunstgrasvelden
  • Turf: kort kunstgras of hardcourt
  • Indoor: zaalvoetbal

Voetbalschoenen voor nieuw voetbalseizoen

2. Voetbalkleding

Voetbalkleding krijg je vaak van je club, maar je kunt zelf ook een voetbaltenue aanschaffen voor trainingen of vrije tijd. Kies voor kleding waar je lekker in kunt bewegen. Daarnaast moet het materiaal goed kunnen zweet kunnen en een zweetafvoerende technologie bevatten. 

3. Scheenbeschermers

Voetballers moeten scheenbeschermers dragen wanneer zij op het veld staan. Als je deze niet draagt, mag je niet deelnemen aan de wedstrijd. En dit is terecht, want ze beschermen je tegen trappen tegen je scheen of enkel. Er zijn zowel kleine als grote scheenbeschermers. 

4. Trainingspak voor op de bank

Een trainingspak is niet alleen handig voor als je een keertje op de bank zit, maar ook voor in de koudere maanden. Het zit comfortabel, je kunt er goed in bewegen en het houdt je spieren warm: ideaal! Bovendien kun je een trainingspak eenvoudig over je voetbalkleding dragen, maar het is ook perfect voor in je vrije tijd: voor op de bank bijvoorbeeld. 

Bekijk hier onze trainingspakken per merk ->

5. Voetbaltas

Om alle essentials voor het nieuwe voetbalseizoen mee te nemen, heb je een voetbaltas nodig. Deze tas is groot, praktisch en heeft meerdere vakken. Zo stop je je schoenen in een afgescheiden vak en houd je je kleding voor na de wedstrijd netjes en schoon. De onderkant van een voetbaltas is stevig, zodat deze lang mee gaat. 

Succes met je wedstrijden dit seizoen!

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank