FC Barcelona trainingspakken

Trainingspakken van Barcelona zijn natuurlijk immens populair over de hele wereld. Dankzij het aantrekkelijke voetbal dat ze spelen en de grote sterren die er grote successen hebben gehad is FC Barcelona een toonaangevende club. Het is dan ook niet voor niets dat er ook veel aandacht wordt besteed aan de kleding van de Spanjaarden, waaronder de trainingspakken. Ben jij fan van FC Barcelona en wil jij er ook bijlopen als je idool Messi of Frenkie de Jong? Wij hebben alle voetbal trainingspakken van FC Barcelona voor jou op een rijtje gezet. Vergelijk het aanbod en kies het trainingspak dat het beste bij jou past.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Nederlands succes bij FC Barcelona

Barcelona is opgericht op 29 november 1899 door de Zwitser Johan Gamper. De Spanjaarden begonnen in de jaren 20 de eerste prijzen te winnen. In de jaren daarna behaalde FC Barcelona wisselende resultaten. Tot in de jaren 70 enkele Nederlanders, Rinus Michels, Johan Neeskens en Johan Cruijff, neerstreken in Barcelona. Het voetbal van de Catalanen werd beter en aantrekkelijker met als hoogtepunt de landstitel in 1975. In de jaren die volgde zouden er nog veel Nederlanders successen beleven bij FC Barcelona, momenteel is Ronald Koeman de trainer van FC Barcelona. 

Donkerblauw en granaatrood tenue

Al sinds de oprichting van FC Barcelona spelen ze in een thuisshirt met de kleuren donkerblauw en granaatrood, meestal afgebeeld in verticale lijnen. Erg bijzonder was het feit dat FC Barcelona tot 2011 weigerde een commerciële shirtsponsor op het shirt te vermelden. In 2006 sloten de Catalanen een deal met Unicef voor 5 jaar, onder het mom van de slogan “Barça, meer dan een club, een nieuwe wereldwijde hoop voor kwetsbare kinderen”. FC Barcelona maakte jaarlijks 1,5 miljoen Euro over naar Unicef en hun naam prijkte 5 jaar op het shirt van de Catalanen. Vanaf 2011 is FC Barcelona toch commerciële shirtsponsor contracten aangegaan, momenteel is Rakuten de shirtsponsor van FC Barcelona, Nike is al sinds 1998 de kledingsponsor van de Spanjaarden. 

Trainingspak of joggingpak

Wil jij jouw favoriete club supporten en iedereen laten zien dat je fan bent van FC Barcelona? Zoek dan snel jouw trainingspak. Naast de standaard trainingspakken vind je bij ons ook joggingpakken van FC Barcelona, dit zijn de pakken die gedragen worden door de staf van de Catalanen.

Trainingspak van FC Barcelona kopen?

Wil jij het nieuwste voetbal trainingspak van FC Barcelona scoren? Op Voetbaltrainingspak.nl zetten wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken zowel trainingspakken voor volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk welke webshop de trainingspakken het goedkoopste aanbiedt.