Los Angeles FC trainingspakken

Als een van de weinige clubs uit de Verenigde Staten heeft Los Angeles FC fans over de hele wereld. Dit komt niet alleen door het goede voetbal wat in Californië aangespeeld wordt. Ook het tenue van de club uit Los Angeles is erg populair onder voetbalfans. De de kleuren zwart en goud zorgen voor stijlvolle voetbalkleding die iedere voetballiefhebber kan waarderen. Wij hebben enkele aanbiedingen voor je verzameld en de prijzen alvast voor je op een rijtje gezet.

Toon filter

Enig resultaat

Enig resultaat

De jongste voetbalclub

Los Angeles FC is waarschijnlijk de jongste voetbalclub die je op onze website zal vinden. Deze club is namelijk nog geen 10 jaar oud. In 2017 contracteerde de voetbalclub haar eerste speler in de Mexicaan Carlos Vela, die overigens nog steeds actief is voor de club. Dit bleek meteen een voltreffer te zijn want de voormalig topspits werd vrijwel ieder jaar topscorer in de Amerikaanse competitie. Hij was voor een groot deel verantwoordelijk voor de opmars. Een ander opvallend detail is dat de Nederlandse doelman Kenneth Vermeer nu actief is in Los Angeles. 

“The Black and Gold”

De prestaties van Los Angeles Football Club Zijn niet de enige reden dat steeds meer voetballiefhebbers deze club weten te waarderen. Kledingsponsor Adidas heeft samen met de clubeigenaren een geweldige outfit gemaakt met de kleuren zwart en goud. Het uittenue is vaak wit met zwarte accenten. Het logo van hoofdsponsor YouTube tv prijkt ook op de trainingspakken.

Trainingspak van Los Angeles FC kopen?

Los Angeles FC is al langere tijd een van de populairste clubs uit Amerika maar wordt ook overigens steeds populairder. Met name in Midden-Amerika maar ook in Europa zijn er steeds meer voetbalfans die de kleding van Los Angeles FC dragen. Wil jij ook een trainingspak van deze voetbalclub in huis halen? Wacht niet langer en vergelijk de verschillende trainingspakken een koop bij een van de aangesloten webshops.