✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

De eredivisie begint weer, wie wordt kampioen

De eredivisie begint weer, wie wordt kampioen?

De Eredivisie gaat bijna weer beginnen, een goed moment om te kijken naar de teams die het meeste kans hebben om dit seizoen de titel te veroveren.  Tijd om je voorspellingen te maken en je nieuwe trainingspak in huis te halen.

PSV doet weer mee

PSV heeft in de eerste seizoen laten zien te beschikken over een uitstekend gebalanceerd elftal. Mede dankzij sterkhouders zoals Luuk de Jong en Marco van Ginkel heeft PSV haar team kunnen ontwikkelen. Tegenstanders zullen het daarom zeer lastig krijgen om het de Eindhovense ploeg nog moeilijk te maken.

Ajax maakt statistisch gezien de meeste kans

Als we kijken naar voorgaande jaren, dan mag het geen verrassing heten dat Ajax nog altijd de meeste kans maakt om het PSV lastig te maken. In de afgelopen zes jaar werd Ajax maar liefst vier keer kampioen. Ook wanneer de Amsterdamse voetbalclub in de winter nog niet bovenaan stond, werd er vaak een inhaalslag gemaakt. De kracht van het huidige elftal van Ajax zit hem vooral in de voorhoede. 

Gevaarlijke outsiders voor de titel

Er zijn echter ook nog een aantal andere teams die het PSV en Ajax lastig kunnen maken dit seizoen. Al geloven de meeste experts er niet meer in dat Feyenoord nog enige kans maakt. Volgens de bookmakers en experts op het gebied van wedden op de Eredivisie, maakt Feyenoord nog niet eens 20% kans meer, als je de Rotterdamse club nu als kampioen invult, krijg je maar liefst vijf keer je inleg terug.

De gevaarlijkste outsider is echter AZ. Niet alleen staat de Alkmaarse voetbalclub op de derde plek, het heeft ook na Ajax en PSV de meeste goals gemaakt. De scoringsdrift van AZ is vooral te danken aan de uitgekiende voorhoede met een spits die voorop in de strijd gaat, de vraag is echter of de Alkmaarse ploeg haar goede vorm ook in de tweede seizoenshelft kan behouden.

Wat denken jullie, wie gaat er aan het einde van het seizoen met de Eredivisie titel vandoor?

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank