Nike trainingspakken

Op zoek naar je favoriete trainingspak van Nike? Op Voetbaltrainingspak.nl vind je altijd de nieuwste trainingspakken van alle grote merken waaronder ook Nike. Nike is het grootste bedrijf op het gebied van sportkleding wereldwijd. Het Amerikaanse merk heeft talloze voetbal spelers zoals Cristiano Ronaldo die de sportkleding promoten, daarom is Nike enorm populair in vrijwel alle landen op de wereld. Trainingspakken van Nike worden echter niet alleen verkocht aan voetbalfans, je ziet ze eigenlijk overal.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 335 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 335 resultaten wordt getoond

Over Nike

Zoals je al kort hebt kunnen lezen is Nike een Amerikaans bedrijf. Nike begon in 1964 echter onder een andere naam, namelijk Blue Ribbon Sport. In 1978 werd de naam aangepast naar Nike zoals we het nu kennen. De naam Nike is afgeleid van de naam van de Griekse godin voor de overwinning. Het bedrijf heeft winkels en medewerkers over de hele wereld en het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, in Hilversum. Nike begon ooit met het verkopen van schoenen maar tegenwoordig kan je werkelijk alle sportkleding van Nike krijgen waaronder dus ook voetbal trainingspakken.

Nieuwste trainingspakken van Nike

Nike trainingspakken zijn werkelijk in alle soorten en maten te verkrijgen. Omdat de trainingspakken zo lekker zitten en er ook nog eens goed uitzien worden trainingspakken van Nike niet alleen tijdens sporttrainingen gedragen maar eigenlijk zie je ze altijd en overal. Tegenwoordig zijn de Fleece Tech hoodies erg populair, deze zijn zowel tijdens de training als casual te dragen. Voor de voetbaltraining zijn de Strike trainingspakken echter meer geschikt. Het is tegenwoordig wat minder maar een aantal jaar terug waren ook de Windrunners van Nike ongekend populair. Naast normale trainingspakken verkoopt Nike bijvoorbeeld ook joggingpakken en streetwear pakken.

Vind je favoriete Nike trainingspak

Heb je al precies in gedachte welk trainingspak je wil hebben of wil je eerst eens rustig scrollen tussen alle trainingspakken die Nike aanbiedt? Hier vind je alle winkels op een rijtje waardoor je de laagste prijs eenvoudig kan selecteren. Bekijk en vergelijk het allemaal op Voetbaltrainingspak.nl en vindt binnen no-time de beste deal.