Nike KNVB Trainingspak Zwart
Nike KNVB Trainingspak Zwart

Nike KNVB Trainingspak Zwart

94,98

Meer informatie

  • Verzending €3,95,-
  • Gratis boven €49,00
  • 2 jaar garantie
Veilig afrekenen

Betaalmethoden

Belangrijkste kenmerken:
Nike KNVB Trainingspak Zwart
Standaard pasvorm
Zweetafvoerend Nike Dri-FIT materiaal houdt je droog en comfortabel
Officieel KNVB logo
Geribbelde boorden bij de mouwen en onderkant
Volledige ritssluiting
Elastische tailleband met intern trekkoord
Ritszakken
Enkelritsen
Samen voor Fair Play
Materiaal: 100% polyester
Dit is het nieuwe Nike KNVB trainingspak. Met dit comfortabele Nike trainingspak bereiden de Nederlandse scheidsrechters hun wedstrijden voor. De kenmerkende details, zoals het KNVB logo, tonen iedereen dat jij houdt van het Nederlandse voetbal. Toon nu je trots en draag dit gave KNVB trainingspak!
Pasvorm
Het Nike KNVB trainingspak heeft een standaard pasvorm. Je kan de pasvorm van de broek zelf aanpassen naar wens met behulp van de elastische tailleband met intern trekkoord. De geribbelde boorden bij de mouwen en onderkant van het jack houden het jack mooi op zijn plek. De full-zip rits in het jack geeft je de mogelijkheid om te kiezen hoe je het trainingspak draagt.
Materiaal
Het Nike KNVB trainingspak is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingspak. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen.
Opties
Het Nike KNVB trainingspak is voorzien van meerdere ritszakken. Zowel in het jack als in de broek zijn zakken met ritssluiting aanwezig, handig voor het veilig opbergen van je spullen. Aan de enkels zijn enkelritsen aanwezig. Hierdoor kan je snel en makkelijk de broek over je voetbalschoenen heen trekken.
Samen voor Fair Play
Uit onderzoek van KNVB partner ARAG, blijkt dat het dragen van officiële scheidsrechterskleding van de KNVB een duidelijke impact heeft op het spelverloop. Meer dan de helft van de ondervraagden is van mening dat een officieel KNVB logo een eerlijk spelverloop enorm positief beïnvloedt dan wanneer de scheidsrechter andere kleding draagt.
Meer nog, bijna de helft geeft aan sneller een gele kaart of een rode kaart te accepteren wanneer die door een scheidsrechter in officiële KNVB kleding gegeven wordt dan een scheidsrechter met andere kleding. Uit de resultaten blijkt dat het geslacht van de scheidsrechter het minste invloed heeft op een sportief spelverloop.
Kortom, met officiële KNVB scheidsrechterskleding heb je ongetwijfeld een betere controle op de wedstrijd.