Liverpool trainingspakken

Een van de grootste voetbalclubs in Engeland en wereldwijd is FC Liverpool. De club uit de gelijknamige stad speelt vanaf het begin van de Premier League onafgebroken op het hoogste niveau. Na enkele decennia in de subtop wist Liverpool de afgelopen jaren weer talloze prijzen binnen te slepen. Dit zorgt ervoor dat trainingspakken van Liverpool op dit moment ongekend populair zijn, onder fans in Nederland en voetballiefhebbers over de hele wereld. Wil je ook een voetbal trainingspak van Liverpool aanschaffen? Hier vind je alle soorten en maten, je kan eenvoudig vergelijken en je favoriete trainingspak kopen.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Een rijke voetbalhistorie

Liverpool is een van de oudste voetbalclubs uit Engeland, opgericht op 15 maart in 1892. het is echter niet de oudste club van Engeland en zelfs niet van de stad. Want stadgenoot en rivaal Everton werd al eerder opgericht in 1878. de club heeft meerdere bijnamen maar de meest bekende is “The Reds”. Het stadion van Liverpool ligt in de wijk Anfield, en zo heet het stadion ook. Momenteel biedt het stadion toegang aan circa 50.000 bezoekers, maar er zijn plannen om het uit te breiden naar 60.000 plekken.

Liverpool heeft een rijke historie, in 1901 werd de club voor het eerst kampioen van Engeland. Daarna volgde vele prijzen, vooral in de jaren 90 kende Liverpool ongekende successen met drie landskampioenschappen, twee FA-cups en Europese trofeeën.

Sinds de komst van succestrainer Jürgen Klopp zit het voetbal van FC Liverpool weer in de lift. Met als hoogtepunt het winnen van het kampioenschap en de Europese Champions league in 2019. Vooral dankzij de aanwezigheid Nederlandse topspelers Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum zijn de trainingspakken van Liverpool ook in Nederland ongekend populair. 

The Reds

Gezien de bijnaam mag het geen verrassing zijn dat FC Liverpool in het rood speelt, de club heeft vrijwel altijd een compleet rood tenue met witte accenten. De kleuren van het uittenue verschillen nogal eens maar zijn meestal zwart. De huidige kledingsponsor is Nike en op het voetbalshirt prijkt de naam van hoofdsponsor AXA. 

Liverpool trainingspak kopen

Is Liverpool ook een van jouw favoriete clubs of ben je helemaal gek van de Nederlandse voetballers Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum? Schaf dan een van de Liverpool trainingspakken aan. Hier kan je alle soorten en maten met elkaar vergelijken. Wij bieden trainingspakken voor zowel heren als dames, kinderen en volwassenen. Sla je slag en scoor je trainingspak van Liverpool vandaag nog!