Juventus trainingspakken

‘’De oude dame’’ zoals Juventus ook wel genoemd wordt is nog altijd springlevend. Vrijwel ieder jaar wordt de Italiaanse competitie winnend afgesloten door de ploeg uit Turijn. En dankzij de komst van sterspeler Cristiano Ronaldo zijn voetbal shirts en trainingspakken van Juventus populairder dan ooit. Juventus is een van de oudste voetbalclubs en speelt sinds jaar en dag in het zwart en wit, een klassiek maar tegelijkertijd stijlvol tenue kenmerkt deze Italiaanse topclub.

Toon filter

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

De oude dame

Juventus wordt ook wel ‘’De oude dame’’ (La Vecchia Signora) genoemd, maar de club heeft nog meer bijnamen zoals de Wit-Zwarten (Bianconeri). Het zal je dan ook niet verrassen dat de italiaanse ploeg al sinds jaar en dag in het wit en zwart speelt. Het gestreepte shirt zorgt ervoor dat Juventus ook wel de Zebra’s wordt genoemd. Het is bovendien een van de oudste Italiaanse en Europese voetbalclubs, opgericht op 1 november 1897. Het stadion van Juventus is het Allianz stadium in Turijn welke plaats biedt voor meer dan 40.000 toeschouwers. De kledingsponsor van Juventus is al sinds jaar en dag Adidas.

Enkele rivalen zijn Internazionale en AC Milan. En ook stadsgenoot FC Torino speelt sinds een aantal jaar op het hoogste niveau in Italië. Juventus is echter de absolute recordkampioen met meer dan 36 landskampioenschappen, 13 nationale bekers en meer dan 10 internationale prijzen. 

Na enkele jaren de competitie te hebben gewonnen dacht Juventus met het aantrekken van topspeler Cristiano Ronaldo ook de Champions League binnen te kunnen slepen maar dat succes laat nog even op zich wachten.

Een klassiek zwart-wit tenue

Juventus speelt al sinds jaar en dag in het klassieke zwart-witte tenue. Alleen het logo werd een aantal jaren geleden gewijzigd en veel fans waren daar niet blij mee. Het klassieke logo werd vervangen door een modern logo. Maar toch blijven de outfits van Juventus erg populair in binnen- en buitenland. Voor de uitshirts wordt vaak een roze kleur gebruikt. De huidige shirtsponsor van de Italiaanse topclub is het automerk Jeep en de kledingsponsor is Adidas.

Voetbal trainingspak van Juventus kopen

Is Juventus jouw favoriete club of wil je graag hetzelfde trainingspak als Cristiano Ronaldo dragen? Hier vind je alle soorten en maten trainingspakken van al jouw favoriete clubs. Voor dames en heren, kids en volwassenen. Vergelijk alle trainingspakken en je vindt zo snel mogelijk de beste winkel en de laagste prijs.