AC Milan trainingspakken

Trainingspakken van de roemruchte Italiaanse topclub AC Milan zijn razendpopulair. I Rossoneri kende vooral in het verleden groot succes maar de clubkleuren blijven favoriet voor vele voetballiefhebbers. Ben jij ook op zoek naar een voetbaltrainingspak van AC Milan? Wij zoeken en vergelijken verschillende aanbiedingen zodat je altijd een trainingspak in jouw maat vindt.

Toon filter

Toont alle 11 resultaten

Trainingspakken van de roemruchte Italiaanse topclub AC Milan zijn razendpopulair. I Rossoneri  kende vooral in het verleden groot succes maar de clubkleuren blijven favoriet voor vele voetballiefhebbers. Ben jij ook op zoek naar een voetbaltrainingspak van AC Milan? Wij zoeken en vergelijken verschillende aanbiedingen zodat je altijd een trainingspak in jouw maat vindt.

Een historische voetbalclub

AC Milan is een historische voetbalclub, opgericht in 1899. AC Milan deelt haar stadion San Siro met de aartsrivaal Inter Milan. Het is alweer even geleden dat AC Milan Europese successen boekte, maar desondanks blijft de club ongekend populair in Italië en ver daarbuiten. Iedereen kent natuurlijk het beroemde AC Milan elftal met het gouden Nederlandse trio, Van Basten, Gullit en Rijkaard, uit de jaren 80. Ook in de beginjaren van het nieuwe millennium was AC Milan nauwelijks te verslaan. De fans blijven in alle tijden achter de club staan en ook kleding zoals trainingspakken blijft razend populair.

AC Milan, I Rossoneri

I Rossoneri, de bijnaam van AC milan staat letterlijk voor rood-zwarten. Het mag dus geen verrassing zijn in welke kleuren de club speelt. AC Milan is de afgelopen 120 jaar altijd trouw gebleven aan deze klassieke clubkleuren. Vaak wordt het rood en zwart aangevuld met een accentkleur zoals goud of wit, voor de namen van de spelers en de rugnummers bijvoorbeeld. Dit geeft het tenue een extra stijlvolle uitstraling. Op dit moment is de kledingsponsor van AC Milan het sportmerk Puma.

Trainingspak van AC Milan kopen

Wil jij ook het nieuwste voetbaltrainingspak van AC Milan hebben? Wij zetten alle winkels en trainingspakken voor je op een rijtje. Zodat je zelf kan kijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken trainingspakken voor zowel volwassenen als kids. Ontdek welke webshop de beste prijs heeft en je kan met een goed gevoel je voetbaltrainingspak van AC Milan kopen. Omdat wij diverse winkels met elkaar vergelijken vind je altijd een goede deal.