Adidas trainingspakken

Ben jij al tijden op zoek naar je favoriete Adidas trainingspak? Zoek niet verder! Op Voetbaltrainingspak.nl vergelijk je de nieuwste Adidas trainingspakken van alle bekende winkels die Adidas verkopen. Momenteel is Adidas wereldwijd gezien het op een na grootste bedrijf dat sportkleding verkoopt. Adidas is een Duits merk en is daarom ook sponsor van de grootste Duitse club Bayern München en natuurlijk die Mannschaft. Adidas heeft een aantal van de beste voetballers zoals Lionel Messi onder contract staan waardoor de sportkleding onder voetbalfans mateloos populair is.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 153 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 153 resultaten wordt getoond

Over Adidas

Het huidige merk Adidas is een Duits bedrijf en werd in 1949 opgericht door Adolf (Adi) Dassler. Zijn broer genaamd Rudolph Dassler richtte datzelfde jaar Puma op, na onenigheid tussen beide broers. Adidas heeft een lange historie die al begon voor de tweede wereldoorlog. In de jaren 70 was Adidas ook de sponsor van het Nederlands elftal, in de goede jaren van Johan Cruijff. In 2006 nam Adidas een ander sportkleding bedrijf over (Reebok) om verder te groeien. Momenteel is Adidas nog iets kleiner dan Nike maar het scheelt niet veel. Het Duitse merk maakt tegenwoordig vrijwel alle soorten sportkleding waaronder natuurlijk zeer goede voetbal trainingspakken. 

Trainingspakken van Adidas

Adidas verkoopt eigenlijk alle soorten trainingspakken die je maar kan bedenken. Pakken voor de daadwerkelijke training, na de training of een joggingpak om gewoon om lekker thuis te dragen. Naast het huidige logo zie je ook soms het oude logo van Adidas terug op de trainingspakken. Deze zogenaamde Retro trainingspakken zijn de populairste trainingspakken die Adidas verkoopt. De bekendste trainingspakken van Adidas onder voetballers zijn echter de Performance modellen. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een luchtdoorlatende stof waardoor ze geschikt zijn om je eens lekker in het zweet te werken. Voor nationale teams heeft Adidas naast de normale trainingspakken ook altijd een presentatiepak.

Adidas trainingspak vergelijken

Een nieuw trainingspak van Adidas kopen? Zorg er dan voor dat je eerst op zoek gaat naar de winkel met de laagste prijs. Het juiste Adidas trainingspak vinden en vergelijken doe je eenvoudig via Voetbaltrainingspak.nl. Hier vind je altijd de nieuwste modellen, de grootste merken en diverse winkels waaruit je kan kiezen.