Italië trainingspakken

Ondanks de verdedigende voetbalstijl zijn trainingspakken van Italië altijd zeer attractief te noemen. Niet alleen in Italië zelf maar in vrijwel alle landen worden trainingspakken van het Italiaans elftal verkocht. Italianen zijn trots op hun voetbalelftal en hebben bovendien gevoel voor mode. Dit zorgt ervoor dat een Italië trainingspak er altijd goed uitziet en lekker zit. Ben jij fan van het Italiaans elftal of vind je de voetbalkleding gewoon erg mooi? Wij hebben de nieuwste modellen voor je op een rijtje gezet. Kies je favoriete trainingspak en wij tonen je de prijzen van diverse winkels.

Toon filter

Toont alle 6 resultaten

Italië heeft altijd een sterk elftal

Een van de sterkste landen op het gebied van het internationale voetbal is Italië. Al sinds jaar en dag weet het Italiaans elftal indrukwekkende prestaties af te leggen. Al in 1934 werd het eerste wereldkampioenschap door Italië gewonnen, met daaropvolgend een tweede wereldtitel in 1938. Daarna moesten de Italianen tot 1968 wachten, toen werd het Europees kampioenschap winnend afgesloten.. Daarna volgde een nieuwe wereldtitel in 1982 en opnieuw in 2006. Een aantal wereldkampioenen uit 2006 kennen we nu als coaches in het betaalde voetbal, bijvoorbeeld: Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi en Fabio Cannavaro. De meest bekende spelers van Italië zijn op dit moment Aanvoerder Giorgio Chiellini van Juventus en middenvelder Marco Verratti van PSG.  

Trainingspak van de “Azurri” kopen?

De bijnaam van het Italiaans elftal is “Azurri” wat staat voor de “Blauwen”. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat het Italiaans elftal altijd in het blauw speelt. Als uitzondering op de regel want de blauwe kleur komt niet voor in de nationale vlag van Italië. Ook de trainingspakken van Italië zijn allemaal compleet blauw met een gouden accentkleur. De kleding wordt gemaakt door Puma.

Alle trainingspakken van Italië

Een trainingspak van Italië wordt niet alleen tijdens voetbaltraining een gedragen maar ook steeds vaker casual. Het trainingspak van Italië is met recht stijlvol te noemen. Wil jij een Italië trainingspak kopen maar wil je niet urenlang zoeken op internet? Wij hebben de verschillende Italië trainingspakken alvast voor je op een rijtje gezet zodat je direct je snel de juiste deal vindt.