PSG trainingspakken

De trainingspakken van PSG worden steeds populairder. Sinds de club in 2011 werd overgenomen door Qatar Sports Investments heeft de Franse club flink geïnvesteerd in nieuwe spelers. Zo werd Neymar Jr. in 2017 voor ruim 220 miljoen overgenomen van FC Barcelona.  Maar ook grote spelers als Kylian Mbappé werden naar de club uit Parijs gehaald. En sinds 2021 maakt niemand minder dan Lionel Messi het sterrenensemble compleet.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Successen

Paris Saint Germain heeft inmiddels 9 landstitels binnengehaald, 7 hiervan werden de afgelopen 8 jaar gewonnen. Hiermee staat PSG momenteel op redelijk eenzame hoogte in de niet al te sterke Ligue 1. Ook de verschillende nationale bekertoernooien werden regelmatig gewonnen de afgelopen 8 jaar. Ondanks alle miljoenen die zijn geïnvesteerd door de Parijzenaren blijven de prijzen in Europa helaas nog steeds uit. In seizoen 2019/20 heeft PSG voor het eerst de finale van de Champions League bereikt, deze wedstrijd werd verloren van Bayern München. 

Type trainingspak

Ben je op zoek naar een PSG voetbaltrainingspak om op de training te schitteren? Of zoek je juist een casual trainingspak? De ontwerpers van Nike hebben niet stilgezeten en hebben meerdere pakken ontwikkeld voor PSG. Bij voetbaltrainingspak.nl vind je het allemaal. 

Trainingspak van PSG kopen

Wil jij het nieuwste voetbaltrainingspak van Paris Saint Germain scoren? Op voetbaltrainingspak.nl zetten wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken zowel trainingspakken voor volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk welke webshop de trainingspakken het goedkoopste aanbiedt.