Duitsland trainingspakken

Het Duitse elftal, oftewel “Die Mannschaft” heeft jarenlang het Europese en ook het mondiale voetbal gedomineerd. Keer op keer weet Duitsland een sterk elftal samen te stellen met louter topvoetballers. Ondanks dat Duitsland een van de rivalen is van Nederland worden trainingspakken van het Duitse elftal ook in ons land veel verkocht. Wil jij ook een trainingspak van Duitsland kopen? Wij hebben de nieuwste modellen voor jou geselecteerd. Maak je keuze en vergelijk de prijzen!

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Het meest succesvolle Europese voetballand

Het meest succesvolle Europese land op het gebied van voetbal is Duitsland. Sinds de beginjaren van het Internationale voetbal is Duitsland aanwezig op ieder eindtoernooi. Tot drie keer toe werd het Europees kampioenschap winnend afgesloten. In 1972, 1980 En 1996 was Duitsland het sterkste Europese voetballand. Die Mannschaft wist echter nog vaker het wereldkampioenschap winnend af te sluiten, maar liefst vier keer. In 1954,1974,1990 en 2014 was Duitsland het sterkste land ter wereld op voetbalgebied. 

 

Al sinds jaar en dag is de Duitse topclub Bayern München hofleverancier van het Duitse elftal. Maar Duitsland heeft veel topvoetballers en die spelen tegenwoordig bij alle internationale voetbalclubs. Enkele bekende namen zijn Kai Havertz van Chelsea, İlkay Gündoğan Van Manchester City en Marc-André ter Stegen van FC Barcelona

Trainingspakken van die Mannschaft

Net als bij veel landen komen de kleuren van de Nationale vlag terug in de voetbalkleding van Duitsland. De zwarte kleur is dominant bij de thuisteneus en trainingspakken. Bij de uit shirts en presentatie pakken is wit vaak de voornaamste kleur. Uiteraard is de kledingsponsor het Duitse sportkledingbedrijf Adidas.

Duitsland trainingspak kopen?

Ben je supporter van Die Mannschaft, zit jouw favoriete voetballer bij Duitsland of vind je het gewoon leuk om een trainingspak van Duitsland te kopen? Wij hebben de nieuwste trainingspakken van de Verenigde Staten alvast voor je opgezocht. We hebben zowel trainingspakken voor dames als heren en ook voor kinderen is er een trainingspak verkrijgbaar. Kies je favoriete trainingspak, de juiste maat en bekijk bij welke winkel je deze het voordeligst kunt kopen.