FC Bayern München trainingspakken

FC Bayern München is  de grootste voetbalclub van Duitsland en ook een van de grootste clubs ter wereld. Bayern werd in 1900 opgericht en heeft bijna altijd op het hoogste niveau gespeeld. De club wordt ook wel ‘’Der Rekordmeister’’ genoemd vanwege de grote prijzenkast. Bayern München speelt haar wedstrijden in de Allianz arena waar plaats is voor maar liefst meer dan 70.000 toeschouwers. Merchandise van FC Bayern München is gigantisch populair over de hele wereld. Dit komt niet alleen omdat de outfits er altijd goed uitzien maar vooral vanwege de vele internationale successen die de club het afgelopen decennia behaald heeft. om je op weg te helpen hebben we de beste trainingspakken van Bayern München voor je op een rijtje gezet.

Toon filter

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Der Rekordmeister

Bayern München is een van de grootste voetbalclubs ter wereld, alleen al als je naar de prijzenkast kijkt dan kan daar geen twijfel over bestaan. Bayern is echter niet altijd de grootste club van het land geweest en zelfs niet van München. De tweede club van de stad, TSV was tot 1965 groter dan Bayern. Tegenwoordig is Bayern echter de succesvolste club in Duitsland met maar liefst meer dan 50 landstitels. Ook internationaal draait FC Bayern manager al jaren mee op het hoogste niveau. In 2020 werd de zesde Champions league titel bijgeschreven. De meest bekende speler uit de historie is Franz Beckenbauer, nog altijd betrokken bij de club. Het huidige team van Bayern bestaat uit veel sterspelers maar dé uitblinker is toch wel topspits Robert Lewandowski.

Rood, wit en zwart

Sinds jaar en dag speelt bij Bayern München in het rood. Het thuistenue bestaat meestal uit rood en wit met een blauw accent. Het uittenue is vaak zwaar met rode en witte accenten. Trainingspakken van Bayern München zijn ongekend populair. Wees er daarom snel bij om je favoriete trainingspak te scoren!

Alle trainingspakken van Bayern München

Wil je een voetbaltrainingspak van Bayern München kopen maar wil je er zeker van zijn dat je de juiste aanschaft? Kijk dan goed naar welke maat je moet hebben. daarnaast zijn er verschillende type trainingspakken te bestellen. Het normale trainingspak, het wedstrijdpak, trainingspakken voor de zomer, trainingspak voor de winter en natuurlijk zijn ook alle trainingspakken voor dames verkrijgbaar.

Trainingspak van Bayern München kopen

Wil jij het nieuwste voetbaltrainingspak van Bayern München scoren? Op voetbaltrainingspak.nl zetten wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken zowel trainingspakken voor volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk en vergelijk het hier, ontdek welke webshop jouw favoriete trainingspak het goedkoopste aanbiedt.