Chelsea trainingspakken

Chelsea FC is opgericht in 1905 in Londen en is daarmee één van de vele topclubs uit Londen. De thuisbasis van The Blues is Stamford Bridge met een capaciteit van ruim 40.000 plaatsen. Sinds 2017 is Nike de kledingsponsor van Chelsea FC met Yokohama Tyres als shirtsponsor.  Ben jij op zoek naar de blauwe trainingspakken van Chelsea FC? Wij hebben alle trainingspakken van Chelsea FC voor jou op een rijtje gezet.

Toon filter

Toont alle 6 resultaten

Chelsea FC prijzenkast 

Chelsea FC heeft in totaal zes landstitels gewonnen en won acht keer de FA Cup. In 2012 hebben de Londenaren aan de hand van de ivoriaanse spits Didier Drogba de Champions League finale gewonnen ten koste van Bayern München. Dat was ook de enige keer dat Chelsea FC de Champions League wist te winnen, daarnaast hebben ze nog twee keer de Europacup II gewonnen en 2 keer de Europa League. Chelsea FC is de enige club die titeldrager is geweest van de Champions League (2011/2012) én de Europa League (2012/2013) op hetzelfde moment.

The Blues / Chelski

Het traditionele tenue van Chelsea bestaat uit een volledig blauw shirt en broek, hier hebben ze dan ook hun bijnaam The Blues aan te danken. In de loop der jaren heeft Chelsea FC er nog een bijnaam bij gekregen, namelijk Chelski. Dit had alles te maken met de overname in 2003 door Roman Abramovitsj voor een kleine 200 miljoen Euro. Inmiddels is er door de Rus meer dan 1,5 miljard Euro uitgegeven aan transfers. 

Trainingspak Chelsea FC 

Het Nike Strike Vaporknit Chelsea FC is met zijn aansluitende pasvorm echt uitermate geschikt voor jouw voetbaltraining. Nike heeft dit trainingspak namelijk speciaal ontwikkeld voor extra snelheid op het veld.  Het trainingspak is gemaakt van een combinatie van Polyester en Spandex. En dankzij de Vaporknit technologie heeft het materiaal optimale luchttoevoer, wat er onder andere voor zorgt dat bij zweten het pak niet blijft plakken.

Trainingspak van Chelsea FC kopen?

Wij hebben alle trainingspakken van Chelsea FC voor jou op een rijtje gezet. Ben jij op zoek naar het goedkoopste trainingspak van Chelsea FC? Neem een kijkje op onze webshop en kies het trainingspak die het beste bij jou past.