✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Trainingspak voor kinderen kopen

Trainingspak voor kinderen kopen? 4 tips

Je kind gaat voetballen op de lokale voetbalclub; hartstikke leuk! Als je kind begint met sporten moet je als ouder een aantal dingen regelen. Niet alleen zul je om deze sportmomenten heen moeten plannen, je moet ook nieuwe sportkleding kopen. Denk aan een sportshirt, sportbroek, sportschoenen en het liefst ook een trainingspak. Wil je een trainingspak voor kinderen kopen? Dan zijn er een aantal aspecten waar je op moet letten. Wij geven je 5 handige tips!

Waarom een trainingspak voor kinderen kopen?

Een kind heeft sportkleding nodig. Natuurlijk kan hij/zij wel eens een balletje trappen in normale kleding, maar sportkleding zit nu eenmaal veel lekkerder. Een trainingspak is niet alleen ideaal voor naar de voetbaltraining, maar ook voor gym op school. 

Een trainingspak bestaat uit een lange broek en een jack of shirt met lange mouwen. Dit pak is gemaakt om buiten in te sporten wanneer het koud is, maar komt op veel meer momenten van pas. Zo kan je kind een trainingspak dragen op de fiets naar de voetbaltraining, maar ook tijdens het opwarmen is een extra laagje vaak geen overbodige luxe.

Tips voor het kiezen van het juiste trainingspak voor kinderen

Een trainingspak voor kinderen moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet het comfortabel zitten zodat je kind er goed in kan sporten, maar dit is niet het enige. Het materiaal moet warm genoeg zijn en zweet snel afvoeren. En het allerbelangrijkste: je kind moet zich er prettig in voelen.

Gebruik deze tips voor het kopen van een trainingspak voor kinderen.

1. Kijk naar het materiaal

Bij het kiezen van het juiste trainingspak is het materiaal het allerbelangrijkst. Kies het liefst voor een ademende en vochtregulerende stof zoals polyester. Dit zit niet alleen lekker, maar is ook ideaal voor tijdens sporten of voetballen.

2. De pasvorm en de maat

Zorg ervoor dat het trainingspak de juiste pasvorm heeft en aansluit bij het lichaam van je kind. Het pak moet bewegingsvrijheid bieden en niet te strak of te los zitten. Aangezien kinderen snel groeien, kun je vaak ook een maatje groter kopen.

3. Van welk merk wil ik een trainingspak kopen?

Wellicht hebben jij of je kind een favoriet sportmerk, zoals Adidas of Nike. Veel grote merken verkopen comfortabele en stoere trainingspakken voor kinderen.

4. Uitstraling

Is jouw kind fan van een bepaalde voetbalclub, zoals Ajax, Feyenoord of Real Madrid? Hoe leuk is het om een trainingspak van de favoriete club van je zoon of dochter te kiezen. Hier voelt je kind zich zeker weten goed in!

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank