Feyenoord trainingspakken

Feyenoord is een van de grootste clubs van ons land sinds jaar en dag. De trouwe supporters aanhang van de Rotterdamse voetbalclub zorgt ervoor dat trainingspakken van Feyenoord ongekend populair blijven. In 2016 werd de club nog kampioen van Nederland. Trainingspakken en voetbalshirts van Feyenoord blijven altijd goed verkopen. Wil jij vandaag nog je favoriete trainingspak van Feyenoord in huis halen? Start dan met het vergelijken op Voetbaltrainingspak.nl.

Toon filter

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

De meest fanatieke supporters

Feyenoord is een van de oudste profvoetbalclubs van ons land en heeft de afgelopen eeuw vele prijzen mogen binnenslepen. De Rotterdamse club werd in 1908 opgericht en speelt zijn wedstrijden al sinds jaar en dag in de Kuip. In de vroege jaren werd de Europa Cup 1 gewonnen door Feyenoord. De laatste grote prestatie van de voetbalclub uit Rotterdam dateert uit 2002 toen de formatie van Bert van Marwijk de UEFA Cup wist te winnen. Trainingspakken van Feyenoord worden niet zozeer internationaal verkocht maar wel ongelofelijk veel binnen de landsgrenzen. In bijna iedere provincie van Nederland kom je Feyenoord fans tegen.

De club van rood en wit

Het clublied van Feyenoord zegt het al, de club van rood en wit. Sinds de oprichting speelt Feyenoord in een klassiek rood-wit tenue. Het uittenue is vrijwel altijd groen, de kleur van de stad Rotterdam. De kledingsponsor van Feyenoord is op dit moment Adidas na enkele jaren Puma. De huidige hoofdsponsor is Droomparken. Feyenoord voetbal trainingspakken kan je werkelijk in alle soorten en maten bestellen. Naast de normale trainingspakken zijn er ook presentatiepakken en trainingspakken voor de warming-up verkrijgbaar.

Trainingspakken van Feyenoord vergelijken

Ben je op zoek naar een geschikt trainingspak van Feyenoord Rotterdam? Of weet je al precies welke je wil kopen maar wil je de prijzen vergelijken? Dan ben je hier op het goede adres. Wij bieden je alle soorten trainingspakken van Feyenoord en die kan je vervolgens eenvoudig vergelijken op prijs. Kies uit verschillende winkels zodat je altijd zeker weet dat je het trainingspak voor de laagste prijs in huis haalt.