Ajax trainingspakken

Trainingspakken van Ajax zijn immens populair in Nederland maar ook wereldwijd. Sinds de start van de Eredivisie, speelt Ajax onafgebroken op het hoogste niveau. Ajax is 34 keer kampioen van Nederland geworden. Ben jij opzoek naar een voetbal trainingspak van Ajax Amsterdam? Wij hebben alle trainingspakken van Ajax voor jou op een rijtje gezet. Vergelijk ons aanbod en kies het trainingspak dat het beste bij jou past.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

Ajax is de grootste voetbalclub van Nederland

Ajax Amsterdam is op dit moment de club in Nederland met de meeste prijzen. Ajax is opgericht in 1900 en is een van de drie traditionele topclubs (PSV, Feyenoord en Ajax) in Nederland. Ajax speelt zijn wedstrijden in de Johan Cruijff Arena, vernoemd naar de legendarische Nederlandse voetballer Johan Cruijff. Het laatste kampioenschap van Ajax dateert uit 2020. De club is niet meer weg te denken uit de voetbalhistorie en ook de trainingspakken blijven razend populair onder voetballiefhebbers. 

Rood en Wit wordt kampioen

Sinds 1912 speelt Ajax in zijn klassieke tenue. Hiervoor speelde Ajax met een rood-wit gestreept shirt, een witte broek en zwarte kousen, net zoals het welbekende tenue van Sparta Rotterdam. Al meer dan 100 jaar is Ajax trouw gebleven aan het rood-witte tenue, met tegenwoordig daarop de drie welbekende kampioenssterren. Op dit moment is Adidas de kledingsponsor van Ajax Amsterdam.

Zowel presentatiepakken als trainingspakken

Ben je op zoek naar een Ajax voetbal trainingspak om je net als de spelers van Ajax in het zweet te werken? Of zoek je juist een casual trainingspak om zo iedereen op straat te laten zien wat jouw favoriete club is? Bij Voetbaltrainingspak.nl vind je alle nieuwe Ajax trainingspakken.. 

Voetbal trainingspak van Ajax kopen?

Wil jij het nieuwste voetbal trainingspak van Ajax scoren? Op Voetbaltrainingspak.nl zetten wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken zowel trainingspakken voor volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk welke webshop de trainingspakken het goedkoopste aanbiedt.