✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

wat kost een trainingspak

Wat kost een trainingspak?

Of je nu een professionele voetballer bent of een amateur die graag een balletje trapt: een goed trainingspak is onmisbaar voor iedere voetballer. Je gebruikt het niet alleen tijdens trainingen, maar ook als je op de bank zit bij wedstrijden. Echter, de prijzen van trainingspakken kunnen sterk variëren. Hoe vind je het juiste pak dat past bij jouw budget? Wij geven een overzicht van de factoren die de prijzen van trainingspakken beïnvloeden en geven antwoord op de vraag: wat kost een trainingspak?

Wat kost een trainingspak?

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabel en stijlvol trainingspak zul je zien dat de prijzen sterk kunnen variëren. Dit heeft alles te maken met het materiaal, merk en de technologie die gebruikt wordt voor de pakken. Daarnaast worden de kosten van een trainingspak ook door het design en de ontwerper beïnvloed.

Materiaal

Wanneer je een trainingspak koopt, wil je natuurlijk dat deze van goede kwaliteit is. Het materiaal speelt een grote rol bij het bepalen van de kwaliteit, en ook bij het bepalen van de prijs. Trainingspakken van ademend polyester zijn vaak duurder dan pakken van andere materialen.

Merk 

Bekende merken, zoals Nike, Adidas en New Balance, vragen vaak hogere prijzen voor hun sportkleding dan minder bekende merken. 

Technologie

De nieuwste trainingspakken bevatten geavanceerde technieken voor vocht- en thermoregulatie. Vocht wordt snel afgevoerd terwijl je lichaam in koude temperaturen lekker warm blijft. Hoe beter de regulatie, hoe hoger de prijs.

Design

Ook het design speelt een rol bij het bepalen van de prijs. Zo zijn limited edition trainingspakken van bekende clubs, zoals Ajax en Real Madrid, vaak veel duurder dan pakken die standaard in het assortiment zitten. 

Prijsklassen van trainingspakken

Er is voor ieder budget een passend trainingspak. Hieronder maken we een indeling van de verschillende prijsklassen.

  • Budgetvriendelijk (€20 – €50): deze trainingspakken zijn gemaakt van eenvoudige materialen en beschikken niet over de nieuwste technologieën. Deze pakken zijn ideaal voor op de bank.
  • Middenklasse (€50 – €100): in deze prijsklasse vind je pakken van bekende merken, zoals Nike en Puma. Hoe duurder, hoe meer geavanceerde functies ze bieden.
  • High end (€100 – €200+): high end trainingspakken zijn vaak limited edition trainingspakken van bekende clubs. 

Houd onze trainingspak aanbiedingen in de gaten

Heb je geen groot budget, maar wil je wel graag een goed trainingspak voor jezelf, zoon of dochter kopen? Bekijk dan onze trainingspakken sale. Hier vind je de nieuwste aanbiedingen en kortingscodes om het pak van je favoriete club met korting te kopen. Je vergelijkt eenvoudig alle sites en koopt je nieuwe voetbalkleding op de goedkoopste plek. 

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank