New Balance trainingspakken

Een van de meest populaire merken op het gebied van trainingspakken is New Balance. De trainingspakken van dit merk staan bekend om hun comfort en stijlvolle uitstraling. Net als Nike is het een Amerikaans bedrijf met een lange historie. Een belangrijk verschil met andere merken is dat New Balance alleen gebruik maakt van duurzame productie. Ben jij op zoek naar een nieuw trainingspak van New Balance? Wij hebben de nieuwste modellen alvast voor je op een rijtje gezet, je hoeft alleen de juiste te selecteren en de prijzen te vergelijken.

Toon filter

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

Over New Balance

New Balance Is een Amerikaans bedrijf. Ondanks dat het merk in Europa pas sinds enkele tientallen jaren bekendheid heeft gekregen bestaat het al sinds 1906. Een belangrijk verschil met andere merken is dat New Balance duurzamer produceert. Dat wil zeggen dat het bedrijf in tegenstelling tot andere merken niet produceert in lagelonenlanden en geen gebruik maakt van kinderarbeid voor de kledingproductie. Beter voor de wereld dus!

Wat echter wel overeenkomt met de meeste merken is dat New Balance zich ook actief bezighoudt met sponsoring van voetbalclubs en voetballers zelf. New Balance Is bijvoorbeeld de kledingsponsor van standaard Luik uit België en FC Porto uit Portugal. Enkele bekende voetballers die het merk vertegenwoordigen zijn Aaron Ramsey en Samir Nasri.

New Balance trainingspak kopen

New Balance trainingspakken staan bekend om een strakke uitstraling, vergelijkbaar met de Dry-Fit trainingspakken van Nike. Door het sponsoren van steeds meer voetbalclubs en bekende voetballers is de populariteit van dit Amerikaanse merk ook flink gestegen de afgelopen jaren honderden voetballiefhebbers. Er zijn ook steeds meer trainingspakken verkrijgbaar van New Balance. In onze collectie kan je trainingspakken voor zowel dames als heren vinden. En er zijn ook enkele modellen voor kinderen verkrijgbaar.

Trainingspakken eenvoudig vergelijken

Heb je al een trainingspak in gedachte die je graag wil kopen of heb je een favoriete voetbalclub die wordt gesponsord door New Balance? Wij hebben de nieuwste modellen en beste aanbiedingen alvast voor je op een rijtje gezet. Vind eenvoudig en snel je favoriete trainingspak en vergelijk de prijs zodat je altijd voordeliger uit bent!