✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Ajax nieuw uitshirt

Ajax presenteert nieuw uitshirt 2022-2023

Het is eindelijk zo ver, vandaag 5 augustus begint het nieuwe Eredivisie seizoen. Dit betekent dat je elke week weer naar je favoriete voetbalclub kunt kijken. Ajax werd vorig seizoen voor de 36e keer tot beste club van Nederland gekroond. De Amsterdamse club gaat ook dit jaar weer proberen te domineren in de Eredivisie, maar dit doen de spelers wel in nieuwe shirts en trainingspakken. Dit is het nieuwe uitshirt van Ajax.

Thuisshirt Ajax 2022-2023

De nieuwe thuisshirts van Ajax werden al eerder gepresenteerd. De nieuwe tenues blijven wit en rood, wat geen grote verrassing is, maar zijn dit jaar afgewerkt met gouden details. De club heeft echter niet zomaar gekozen voor goud. De gouden details presenteren de rijke historie van het winnen van vele prijzen. De club is namelijk recordkampioen en dit willen ze dan ook graag uitstralen met de nieuwe shirts. 

Het nieuwe Adidas Ajax uitshirt

Het nieuwe Adidas Ajax uitshirt is dit jaar donkerblauw met rode en goudkleurige accenten. Net zoals bij het thuisshirt bevat het tenue gouden details om de rijke historie te laten zien. De sponsoren en de tekst op de rug zijn in het goud afgedrukt, het logo is opgebroken in goud en blauw, maar de sterren zijn geprint in het rood. Deze sterren verwijzen naar de vele successen van de club.  

Daarnaast bevat het nieuwe uitshirt een patroon rond de hals en mouwen. Dit rode en gouden patroon kenmerkt het shirt en maakt het dan ook echt bijzonder. Het shirt is gemaakt met als doel om de identiteit van de stad Amsterdam te laten zien. Zo stelt de driehoekige vorm in het patroon rond de hals en mouwen het hart van Amsterdam voor.

Het tenue is niet helemaal nieuw

Komt het nieuwe uitshirt je bekend voor? Dat kan, want de donkerblauwe en rode kleuren hebben we al eens eerder gezien. In 1995, toen Ajax de UEFA Champions League won, speelde de club in een uitshirt met blauwe en rode accenten. Zou de Amsterdamse club dit jaar het succes van 1995 herbeleven? 

Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe shirts van Ajax? In onze webshop vind je de nieuwste Ajax trainingspakken, zodat iedereen straks kan zien welke club je steunt. Niet zo’n fan van Ajax, maar wel van een andere club? In onze collectie vind je ook trainingspakken van andere voetbalclubs.

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank