Frankrijk trainingspakken

Frankrijk is ongetwijfeld een van de sterkste voetballanden, niet alleen op dit moment maar ook de afgelopen decennia wist Frankrijk te imponeren in het mondiale voetbal. Trainingspakken van Frankrijk worden niet alleen goed verkocht in het eigen land maar ook over de grens is voetbalkleding van “Les Bleus” zeer populair. 

Toon filter

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Het succes van Frankrijk houdt aan

Frankrijk heeft door de jaren heen veel successen gekend op voetbalgebied. In de jaren 50 maakte het Franse voetbalelftal naam onder leiding van topscoorder Just Fontaine. Toch moest Frankrijk nog enkele tientallen jaren wachten voordat de eerste prijzen werden binnengesleept. In 1984 wist het Franse elftal onder leiding van middenvelder Michel Platini het Europees kampioenschap te winnen. Vervolgens was het weer even rustig maar dankzij topspelers zoals Zinedine Zidane werd het wereldkampioenschap voetbal in 1998 winnend afgesloten. Twee jaar later werd in eigen land ook het Europees kampioenschap in 2000 gewonnen. 

De dominantie van Frankrijk houdt echter aan, keer op keer weten De Haantjes het ver te schoppen op eindtoernooi, na enkele keren gestrand te zijn in de knock-out rondes werd in 2018 opnieuw het WK gewonnen. Ook op dit moment heeft Frankrijk voldoende wereldsterren in huis om meer prijzen in de wacht te slepen. Enkele topspelers op dit moment zijn Paul Pogba, Antoine Griezmann en natuurlijk de pijlsnelle Kylian Mbappé. 

Trainingspakken van ‘’Les Blues’’

Net als bij Nederland symboliseert de voetbalkleding van Frankrijk voor een groot deel de vlag en identiteit van het land. Op de borst prijkt een haan, Dit dier is het symbool van Frankrijk. De kleuren van de voetbalkleding zijn vaak blauw, aangevuld met dit en rood. Dit verklaart ook de bijnamen van het Franse elftal. Les blues betekent de blauwen en de andere bijnaam is De Haantjes.

Trainingspakken van Frankrijk zij  echter niet voornamelijk blauw. Het trainingspak van Frankrijk is altijd donkergrijs, aangevuld met een rode en witte accenten. Het uittenue is echter weer wit met blauw zodat alle kleuren van de nationale vlag terugkomen in de voetbal.

De kledingsponsor van Frankrijk is Nike en er is geen commercieel bedrijf als hoofdsponsor voor het Franse elftal. Wat er volgens veel liefhebbers voor gezorgd dat de voetbaltraining van Frankrijk het een stuk beter uitziet.

Trainingspak van Frankrijk kopen? 

Voordat je een trainingspak van Frankrijk gaat aanschaffen is het verstandig om eerst te vergelijken. Soms duurt het echter een tijdje voordat je het gewenste trainingspak hebt gevonden. Wij helpen je een stukje op weg. We hebben alle trainingspakken van Frankrijk op een rijtje gezet, van diverse webwinkels. Zodat jij tijd kan besparen, eenvoudig kan vergelijken en direct je favoriete trainingspak voor de juiste prijs kunt kopen!