Cruyff trainingspakken

Een van de weinige voetbalkleding merken die echt van Nederlandse bodem komt is natuurlijk Cruyff. Dit merk opgericht door de voetballegende zelf bestaat nog altijd en verkoopt voornamelijk schoenen en andere sportkleding. Maar ook trainingspakken van Cruyff zijn ongekend populair in Nederland. Omdat je hiermee de voetballegende kan eren en de trainingspakken zien er ook nog eens stijlvol uit. Perfect om casual in je vrije tijd de dragen.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 38 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 38 resultaten wordt getoond

Voetbalkleding van legende Johan Cruijff

Het merk Cruyff is natuurlijk vernoemd naar Nederlands beste voetballer ooit: Johan Cruijff. In die tijd werd zijn achternaam anders gespeld en dit is nog altijd de naam van het huidige sportkledingmerk. Tijdens zijn carrière hield Cruijff zich al bezig met nevenactiviteiten waaronder de verkoop van schoenen. Ook na zijn carrière werd het bedrijf verder uitgebouwd en zelfs na zijn overlijden is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal kledingmerk.

Nieuwste trainingspakken van Cruyff

Trainingspakken van Cruyff zijn vooral bedoeld om casual te dragen. Er zijn enkele modellen die geschikt zijn voor een daadwerkelijke voetbaltraining naar de meeste modellen zijn meer geschikt om in je vrije tijd te dragen. De trainingspakken passen vaak goed bij de schoenen van het gelijknamige merk en zijn beschikbaar voor zowel heren, dames als kinderen. Een populair model is tegenwoordig de Track Suit van Cruyff. Daarnaast zijn er ook enkele retro trainingspakken verkrijgbaar die ongekend populair blijven.

Vind je favoriete Cruyff trainingspak

Is Johan Cruijff je favoriete voetballer, favoriete voetbaltrainer of vind je het gewoon mooi om deze kleding te dragen? Wat de reden ook is, je hoeft niet meer lang te zoeken als je je favoriete Cruijff trainingspak wilt kopen. Wij hebben de nieuwste modellen alvast voor je op een rijtje gezet. Jij kan deze eenvoudig vinden en vervolgens vergelijken op prijs.