Nigeria trainingspakken

De voetbalkleding van Nigeria staat bekend als een van de meest kleurrijke outfits. Nigerianen zijn trots op hun land en laten dat zien in de kleding. Als een van de weinige websites op het gebied van voetbalkleding tonen bij jou ook de nieuwste modellen Nigeria trainingspakken. Wil jij een trainingspak van Nigeria kopen? Selecteer je favoriete pak hieronder en wij laten je direct zien waar deze het goedkoopst is.

Toon filter

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Nigeria is een voetballand in opkomst

De geschiedenis van het Nigeriaanse voetbalelftal is niet zo lang dan we van de meeste landen gewend zijn. De nationale voetbalbond werd werd echter al wel in 1945 opgericht. Tot drie keer toe werd Nigeria kampioen van het eigen continent, in 1980, 2000 en 2013. Maar het land moest tot 1994 wachten toen het voor het eerst mocht deelnemen aan het wereldkampioenschap in de Verenigde Staten. Direct wist Nigeria de groepsfase te overleven en strandde het in de achtste finale. Ook in het WK dat daarop volgde wist Nigeria het tot de achtste finale te schoppen. Na enkele malen de groepsfase niet te hebben overleefd  wist het Nigeriaanse elftal ook in 2014 opnieuw de achtste finale te bereiken. Enkele bekende spelers van De huidige Nigeriaanse selectie zijn Victor Moses en Ahmed Musa. 

De meest kleurrijke trainingspakken

Als het gaat om voetbalkleding dan zijn de outfits van Nigeria op zijn minst opvallend te noemen. De kleurrijke groene en witte trainingspakken springen eruit en hebben unieke patronen die uit eigen land afkomstig zijn. De kleding van Nigeria is Nike. De outfits voor thuiswedstrijden zijn groen met een witte accentkleur en de outfits voor uitwedstrijden en de presentatie pakken zijn dit met groene accenten. 

Nigeria trainingspak kopen?

Nigeria heeft een van de coolste voetbal outfits die er te vinden zijn en ook de trainingspakken worden steeds populairder. Wil je ook een trainingspak van Nigeria kopen? Wij hebben de beste aanbiedingen en de nieuwste modellen alvast voor je op een rijtje gezet. Selecteer je favoriete trainingspak en vergelijk de prijzen bij verschillende winkels.