Arsenal trainingspakken

Trainingspakken van Arsenal Football Club, met als bijnaam The Gunners, zijn nog altijd immens populair. Sinds de oprichting van de Premier League in 1919 speelt Arsenal, uit Londen, op het hoogste niveau en het is daarmee recordhouder. Arsenal is 13 keer Engels landskampioen geworden. Ben jij op zoek naar een trainingspak van Arsenal Football Club? Vergelijk verschillende webshops, vergelijk ons aanbod en kies het Arsenal trainingspak dat het beste bij jou past.

Toon filter

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

The Invincibles 

Arsenal is opgericht in 1886 en heeft sindsdien 46 prijzen gewonnen, waaronder 13 landstitels en 14 keer de FA Cup. Arsenal kent zijn meest succesvolle seizoen in de Premier League in 2003/2004, ze wisten de Premier League te winnen zonder één wedstrijd te verliezen. De selectie van dit seizoen worden The Invincibles genoemd. Seizoen 2003/2004 was tevens ook gelijk het laatste kampioenschap dat Arsenal heeft mogen vieren. 

Wie aan Arsenal denkt, denkt uiteraard ook aan Arsène Wenger. Wenger was vanaf 1996 20 jaar de manager bij Arsenal, in deze periode verhuisde ze ook van het legendarische Highbury naar het nieuwe onderkomen Emirates Stadium, wat het op twee na grootste stadion van Engeland is met ruim 60.000 zitplaatsen.

The Gunners

The Gunners komt voort uit een stukje historie, Arsenal werd in de negentiende eeuw opgericht door Royal Arsenal. Bij Royal Arsenal werden wapens voor het britse leger gemaakt en opgeslagen. Arsenal heette destijds Woolwich Arsenal.  Na de verhuizing in 1913 van zuid-oost London naar noord londen verviel ‘Woolwich’. Arsenal werd gekoppelt aan de wapens en geweren, vandaar de ‘Gunners’.

Rood – wit 

Er is geen club zo trouw aan zijn tenue als Arsenal, sinds de oprichting in 1886 speelt Arsenal in het bekende rood – wit. Een rode borst en rug is altijd hetzelfde gebleven, alleen is er variatie in de mouwen geweest tussen rood en wit, momenteel zijn de mouwen wit en gebruiken ze witte letters. Sinds 2019 worden de tenues van Arsenal gesponsord door Adidas en op het tenue bevindt zich sinds 2006 de welbekende shirtsponsor “Fly Emirates” in witte letters. 

Trainingspak van Arsenal kopen

Ben jij opzoek naar een nieuw voetbal trainingspak van Arsenal? Op Voetbaltrainingspak.nl hebben wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje gezet. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij bieden trainingspakken voor zowel volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk hier eenvoudig welke webshop de trainingspakken het goedkoopste aanbiedt.