Zweden trainingspakken

Het Zweedse voetbalelftal is wel altijd een elftal om rekening mee te houden. Zweden mist bijna nooit een Europees- of wereldkampioenschap. En door de verrassende comeback van Zlatan heeft de populariteit van het Zweedse voetbal opnieuw een boost gekregen. Wil jij een Zweden trainingspak aanschaffen? Wij hebben alle trainingspakken van diverse winkels voor je verzameld. Selecteer eenvoudig het juiste model en vergelijk vervolgens op prijs.

Toon filter

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Een vaste deelnemer aan het WK en EK

De grootste prestatie van het Zweedse voetbal dateert uit 1948 toen in Londen de Olympische zomerspelen gewonnen werden. In 1958 werd het WK in Zweden georganiseerd en toe werd het Zweedse voetbalteam tweede in eigen land. In de toernooien die daarop volgde was Zweden bijna altijd van de partij al werd er nooit meer een toernooi winnend afgesloten. De meest bekende Zweedse speler tot een aantal jaar geleden was Henrik Larsson. Maar de beste Zweedse speler aller tijden is natuurlijk Zlatan Ibrahimovic. In de huidige selectie zijn Marcus Berg en John Guidetti bekende namen voor ons. En ook smaakmaker Alexander Isak hebben we in de Eredivisie mogen bewonderen. Op het EK van 2021 maakt Zlatan bovendien zijn comeback in het Zweedse elftal. 

Stijlvol Zweden trainingspak kopen?

Zweden is enigszins een uitzondering op de regel omdat het land niet helemaal de kleuren van de nationale vlag hanteert voor de voetbalkleding van het nationaal elftal. De gele kleur van de vlag wordt echter wel gebruikt voor het voetbalshirt, met een donkerblauwe broek. Het uittenue is andersom met een donkerblauwe shirt en gele broek. Het trainingspak is echter compleet donkerblauw (bijna zwart) met gele en lichtblauwe accenten. Een unieke maar stijlvolle kleurencombinatie. 

Trainingspakken van Zweden worden populairder

De afgelopen tijd zien we de populariteit van de voetbal trainingspakken van Zweden steeds meer toenemen. Niet alleen omdat de prestaties van de Zweedse voetbalploeg zijn toegenomen maar ook omdat het trainingspak er gewoon erg stijlvol uitziet. Wil jij ook een Zweden trainingspak in huis halen? Wij hebben de beste aanbiedingen en de nieuwste modellen trainingspakken alvast  voor je verzameld. Selecteer eenvoudig je favoriete trainingspak en vergelijk de prijzen bij diverse webshops.