BVB Dortmund trainingspakken

Borussia Dortmund is opgericht op 19 december 1909 in Noordrijn-Westfalen. Dortmund is één van de topclubs uit de Bundesliga en speelt haar wedstrijden in Signal Iduna Park met een capaciteit van ruim 80.000 plaatsen. Dortmund heeft de meest trouwe supporters, al sinds jaar en dag hebben ze de hoogste bezoekers gemiddelden van de wereld. Ben jij opzoek naar het geel-zwarte trainingspak van Borussia Dortmund? Wij hebben alle trainingspakken van Borussia Dortmund voor jou op een rijtje gezet. Bekijk ons aanbod!

Toon filter

Toont alle 8 resultaten

Europese successen 

Borussia Dortmund heeft in totaal acht Duitse landstitels gewonnen, de laatste dateert uit 2012. Sindsdien hebben ze het kampioenschap naar grootste concurrent Bayern München zien gaan.  Borussia Dortmund was de eerste Duitse club die 1966 een Europese beker wist te winnen. In 1998 wonnen ze zowel de Champions League als wereldbeker voor clubteams. 

De Revierderby

Waar Bayern München de grootste concurrent is voor Die Borussen is Schalke 04 de aartsvijand. Beide teams afkomstig uit het Rührgebied hebben elk jaar weer beladen ontmoetingen. De eerste ontmoeting vond plaats op 3 mei 1925 en werd gewonnen door de club uit Gelsenkirchen met 4-2.

Zwart- Gele 

Dortmund speelt zijn thuiswedstrijden al sinds de oprichting in het welbekende zwarte-gele tenue. De zwart-gele shirts kleuren elke wedstrijd weer de Gelbe Wand, de 26.000 staanplaatsen waar de harde kern van Borussia Dortmund staat. Sinds 2006/2007 is Evonik de hoofdsponsor van Borussia Dortmund. De shirtsponsor is sinds 2012 Puma

Trainingspak BVB Dortmund

Ben jij opzoek naar de bekende zwart – gele trainingspakken van Borussia Dortmund? Wij hebben alle trainingspakken van Borussia Dortmund voor jou op een rijtje gezet. Wil je altijd de goedkoopste optie? Je vindt ze op Voetbaltrainingspak.nl