Manchester United trainingspakken

Trainingspakken van Manchester United zijn wereldwijd immens populair. Met als bijnaam The Red Devils is de club de meest succesvolste van alle Engelse clubs met maar liefst 20 landstitels in de kast. De club is opgericht in 1878 en draagt sinds 1902 de naam Manchester United. De thuiswedstrijden van de Engelse club worden gespeeld op Old Trafford, met een capaciteit van ruim 74.000 toeschouwers.

Toon filter

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Iconen

Manchester United staat natuurlijk ook bekend om de vele grote voetballers die er gespeeld hebben, maar het grootste icoon van de club is natuurlijk manager Sr. Alex Ferguson. Fergie werd in november 1986 aangesteld bij United, met de toezegging dat hij tijd zou krijgen om aan een nieuw team te bouwen. Na 4 jaar pakte de Schotse trainer zijn eerste prijs met Manchester United, in 1990 werd de FA Cup gewonnen. In het seizoen 1992/93 sleepte The Red Devils voor het eerst in 26 jaar de landstitel binnen. In de jaren erna zouden nog vele prijzen volgen. Tot 2013, toen Sr. Alex Ferguson met pensioen ging. In het veld hebben natuurlijk ook veel iconen gestaan in dienst van Manchester United. Denk aan Cantona, David Beckham, Paul Scholes, Robin van Persie en zo kunnen we nog wel 10 pagina’s vullen. 

Rood – wit tenue

Vanaf het moment dat de club verder ging onder de naam Manchester United speelt de club al in het bekende tenue met een rood shirt, witte broek, zwarte kousen. Tot seizoen 1982/83 stond er nooit een shirtsponsor op het tenue, daar kwam in 1982 verandering in toen Manchester United een deal sloot met het bedrijf Sharp. Dit bedrijf zou 17 jaar lang op het shirt van The Red Devils prijken. Tegenwoordig is Chevrolet de shirtsponsor en Adidas is de kledingsponsor van Manchester United.

Type trainingspak

Ben je op zoek naar een Manchester United voetbaltrainingspak om je net als de spelers van Manchester United in het zweet te werken? Of zoek je juist een casual trainingspak om zo iedereen op straat te laten zien wat jouw favoriete club is? Bij voetbaltrainingspak.nl vind je het allemaal. 

Trainingspak van Manchester United kopen

Wil jij het nieuwste voetbaltrainingspak van Manchester United scoren? Op voetbaltrainingspak.nl zetten wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken zowel trainingspakken voor volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk welke webshop de trainingspakken het goedkoopste aanbiedt.