Spanje trainingspakken

Het Spaanse voetbalelftal is al sinds het begin van de voetbalhistorie Uitstekend vertegenwoordigd in het mondiale voetbal. Ook tegenwoordig bestaat  “La Selección” (het nationale elftal van Spanje) louter uit topvoetballers. Dit zorgt ervoor dat voetbal een van Spanje niet alleen populair is in eigen land maar ver over de grens. Wij tonen jou altijd de nieuwste trainingspakken van het Spaanse elftal. Wil jij een trainingspak van Spanje kopen? Kies hieronder je favoriete model en vergelijk de prijzen.

Toon filter

Toont alle 11 resultaten

Spanje is een van de meest succesvolle voetballanden

Spanje is een van de meest succesvolle voetballanden van het Europese continent. Het Spaanse voetbalelftal staat niet alleen bekend om goed voetbal wat resultaten oplevert. Dikwijls wordt er ook attractief voetbal gespeeld wat de harten van vele voetbalfans over de hele wereld gestolen heeft. 

 

Het Europees kampioenschap werd maar liefst driemaal gewonnen door Spanje. In 1964, 2008 en 2012 was het Spaanse elftal het sterkst. Spanje is al sinds 1934 bijna onafgebroken aanwezig op alle wereldkampioenschappen. In 2010 werd Spanje echter pas voor het eerst wereldkampioen toen Nederland in de finale werd verslagen. Enkele bekende spelers van toen zijn op dit moment nog steeds actief of coach in het betaalde voetbal. Spanje was met de gouden driehoek (Iniesta, Xavi, Pique) onverslaanbaar zo is gebleken. 

 

Enkele bekende voetballers uit de huidige selectie van Spanje zijn Sergio Busquets van Barcelona, Sergio Ramos van Real Madrid, David de Gea van Manchester United een Alvaro Morata van Juventus.

Toon je passie met een Spanje trainingspak

Het Spaanse elftal wordt ook wel “La Roja” genoemd. Letterlijk vertaald betekent dit “De Rode”. Het mag daarom geen verrassing zijn dat Spanje aantreedt in een rood tenue, vaak met een donkerblauwe broek en de accenten zijn geel. Het geel en rood zit ook in de nationale vlag van Spanje. De hoofdkleur van de trainingspakken van het Spaanse elftal zijn echter vaak donkerblauw, met witte accenten. En ook het uittenue van Spanje is compleet wit, met de gele kleur uit de vlag als accentkleur. De kleding wordt gesponsord door Adidas.

Trainingspakken van Spanje kopen?

Het Spaans elftal heeft de afgelopen decennia een nieuwe dimensie gegeven aan voetbal. Spanje heeft daardoor fans over de hele wereld. Ben jij ook supporter van Spanje en wil je graag een Spanje trainingspak kopen? Bij hebben de nieuwste trainingspakken en de beste aanbiedingen alvast voor je op een rijtje gezet. Bekijk en vergelijk het eenvoudig.