België trainingspakken

Sinds de opkomst van het Belgische nationale elftal in het mondiale topvoetbal is ook de populariteit van voetbalkleding van het Belgisch elftal gestegen. Niet alleen trainingspakken maar ook voetbalshirts van België worden steeds populairder. Wil jij een trainingspak van de “Rode Duivels” aanschaffen? Wij hebben alle België trainingspakken voor je op een rijtje gezet. Kies je favoriete trainingspak en vergelijk vervolgens de prijzen bij diverse winkels.

Toon filter

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Het Belgische voetbalelftal wordt steeds beter

België speelt altijd in het rood en daarom wordt het voetbalelftal ook wel “Rode Duivels” genoemd. Ondanks dat België een klein land is zijn de prestaties op voetbalgebied zeker niet klein. In de jaren 20 en 30 kreeg België de zojuist genoemde bijnaam. Door op iedere wereldkampioenschap aanwezig te zijn en door in 1920 zelfs de Olympische Spelen in eigen land winnend af te sluiten. Na enkele decennia zonder veel succes was België sinds de jaren 80 bijna weer onafgebroken aanwezig op Europese en mondiale voetbaltoernooi. Met als hoogtepunt de derde plaats in 2018 op het WK in Rusland en een plek in de kwartfinale op het WK in 2014 in Brazilië. Bijna alle spelers van het Belgische elftal spelen bij topclubs waardoor het nationale elftal ook erg sterk is geworden.De meest bekende voetballers van België zijn op dit moment Romelu Lukaku van Inter Milan, Eden Hazard van Real Madrid en Axel Witsel van Borussia Dortmund. 

Trainingspak van de rode duivels kopen?

Zoals al even kort genoemd hebben is rood de voornaamste kleur van het Belgische voetbalelftal. De rode duivels spelen altijd in een Volledig rood tenue met een zwarte accentkleur. Het uittenue is volledig wit met Rode en zwarte accenten. Ook het trainingspak van België is volledig rood, met gele en zwarte accenten. Ook komt er een nieuw trainingspak aan dat volledig zwart is met gele accenten. Kledingsponsor Adidas heeft ook een presentatiepak voor de Belgische voetbalploeg ontwikkeld. Net als Nederland heeft België hoofdsponsor ING op de voetbalkleding staan.

Trainingspakken eenvoudig vergelijken

Ben jij supporter van België of vind je de trainingspakken van het Belgisch elftal gewoon erg mooi? Wij bieden je een complete collectie van België trainingspakken. Vergelijk eenvoudig de voetbalkleding van diverse webshops zodat je nooit te veel betaald voor je favoriete trainingspak.