Atletico Madrid trainingspakken

Atlético Madrid is opgericht in 1903 in Madrid. Het Atlético Madrid van nu staat bekend om zijn verdedigende vechtvoetbal, met spelers als Diego Costa als aanjagers. Atlético Madrid is de grootste rivaal van Real Madrid. De stadions liggen slechts 6 kilometer uit elkaar. De derby van Madrid is elk jaar weer een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen voor zowel het team als de supporters. Ben jij opzoek naar een nieuw voetbaltrainingspak van Atlético Madrid? Wij hebben alle trainingspakken en webshops voor jou op een rijtje gezet. Ruime keuze en altijd de beste deal!

Toon filter

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Atleti 

Atlético Madrid werd in 1903 opgericht onder de naam Athletic Club de Madrid, in 1939 werd het samengevoegd met de club Aviación Nacional uit Zaragoza en gingen ze verder onder de naam Athletic Aviación, wat later onder druk van dictator Franco gewijzigd moest worden naar Atlético Aviación de Madrid. Het jaar na de samenvoeging haalde ze gelijk de landstitel binnen. In 1947 koppelde ze zich weer los en gingen ze verder onder de huidige naam Club Atlético de Madrid. Atléti heeft in zijn bestaan 10 keer de landstitel weten te winnen. Daarnaast is het ook de club met de meest gespeelde finales in de Europa Cup I (Champions League) zónder de cup daadwerkelijk te winnen. Ze hebben wel 3 keer de Europa League gewonnen, de laatste keer was in 2018. In 2017 heeft Atlético Madrid afscheid moeten nemen van hun vertrouwde thuishaven Vicente Calderon en verhuisde ze naar het nieuwe stadion Wanda Metropolitano met 67.000 zitplaatsen.

Tenue Rood – wit – Blauw

Bij de oprichting in 1903 begon Atlético in een shirt dat voor de de helft blauw was en voor de helft wit, sinds 1911 speelt Atlético Madrid met een rood-wit gestreept shirt, blauwe broek en rode kousen. Dit tenue heeft kreeg de bijnaam “Los Colchoneros”. Er werden vroeger in Spanje namelijk veel matrassen met rood-witte hoes verkocht, waar dit tenue aan deed denken, ‘Colchón’ is spaans voor matras.

Sinds 2001 wordt Atlético gesponsord door Nike, de shirtsponsor is sinds 2015 ‘Plus500’. 

Trainingspak van Atlético kopen

Fan van Atlético Madrid en op zoek naar een voetbaltrainingspak van de Madrilenen? Wij hebben alle trainingspakken voor jou op een rijtje gezet. Bekijk ons aanbod en kies het trainingspak van Atletico die het beste bij jou past!