Galatasaray trainingspakken

Een van de populairste en meest succesvolle clubs uit Turkije is Galatasaray. Deze voetbalclub uit Istanbul heeft een zeer rijke voetbal is en ook niet onbelangrijk, een prachtige outfit. Een unieke kleurencombinatie zijn de voetbalshirts en trainingspakken van Galatasaray niet alleen populair in eigen land maar over de hele wereld. Wij hebben de verschillende trainingspakken van diverse webshops alvast voor je geselecteerd. Een trainingspak van Galatasaray bekijken en vergelijken doe je hier snel en eenvoudig.

Toon filter

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

De Leeuwen uit Istanbul 

Galatasaray is een voetbalclub uit Istanbul, Turkije. De club is opgericht in 1905.  In hun beginjaren hadden ze het niet makkelijk in een gemengde competitie met Griekse en Engelse teams. In 1908 worden ze voor het eerst kampioen, in de 2 jaren hierna weten ze dit kunstje zelfs te herhalen. De Turkse club heeft inmiddels 22 landstitels in de wacht gesleept en is steevast in de top van de ranglijst terug te vinden. Maar ook in Europa heeft Galatasaray een rijke voetbalhistorie. In het jaar 2000 werd zelfs de UEFA Cup gewonnen. De grootste rivaal is stadsgenoot Fenerbahçe. Naast “De Leeuwen” heeft club ook een andere bijnaam: “Cim Bom Bom” wat staat voor de veroveraars.

Een geweldige kleurencombinatie

Galatasaray heeft volgens velen de mooiste kleurencombinatie op het gebied van voetbalkleding. Een primaire bordeauxrode kleur wordt afgewisseld met een oranje/gele kleur wat zorgt voor een unieke en kleurrijke combinatie. Galatasaray kleding wordt gemaakt door Nike. Naast de normale trainingspakken heeft het merk ook een Track Jacket, een Windrunner en een Dry Strike pak voor de club ontwikkeld. 

Galatasaray trainingspakken vergelijken

Galatasaray is de grootste club uit Turkije als we kijken naar het aantal fans. Maar ook wereldwijd heeft de traditionele Turkse topclub een grote fanbase. Dit zorgt ervoor dat voetbalkleding zoals trainingspakken van Galatasaray in vrijwel ieder land gekocht worden. Wij hebben de beste aanbiedingen van Nederlandse webshops voor je op een rijtje gezet zodat het kopen van je trainingspak nog makkelijker wordt.