Tottenham Hotspur trainingspakken

Trainingspakken van Tottenham Hotspur kunnen natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod. The Spurs is een populaire voetbalclub uit Londen, die al jaren meedraait in de grootste competitie van Engeland. De Londense club speelde ruim 118 jaar zijn thuiswedstrijden op het wereldbekende White Hart Lane in de wijk Tottenham.

Toon filter

Enig resultaat

Enig resultaat

Geschiedenis

Tottenham Hotspur is opgericht in 1882 onder de naam Hotspur Football Club. Omdat er in Londen een club was met de naam Londen Hotspur, werd de naam veranderd naar Tottenham Hotspur, verwijzend naar de wijk in de Londen. The Spurs speelden eerst in marineblauwe outfits. Daarna werd er volop gevarieerd, van lichtblauw met witte strepen naar rode shirts met blauwe broekjes. Zelfs de kleuren goud en chocolade bruin zijn gebruikt in de tenues. In 1900 kozen ze definitief voor witte shirts met marineblauwe broekjes.

21e eeuw

Aan het begin van 21e eeuw begon Tottenham Hotspur aan een opmars, zowel nationaal als internationaal. In seizoen 2005/06 behaalde The Spurs het best eindresultaat tot dan toe in de Premier League, ze werden 5e. Zodoende mochten ze meedoen in de UEFA Cup, waarin ze tot de kwartfinales reikten. In seizoen 2009/10 werden ze knap 4e in de Premier League, wat recht gaf op deelname in de Champions League, voor het eerst in het bestaan van Tottenham Hotspur. 10 jaar later, in seizoen 2018/19, weet Tottenham Hotspur het zelfs tot de finale te schoppen, die met 2-0 werd verloren van landgenoot Liverpool. 

Type trainingspak

Ben je op zoek naar een Tottenham Hotspur voetbaltrainingspak om je net als de spelers van The Spurs in het zweet te werken? Of zoek je juist een casual trainingspak om zo iedereen op straat te laten zien wat jouw favoriete club is? Bij voetbaltrainingspak.nl vind je het allemaal. 

Trainingspak van Tottenham Hotspur kopen

Wil jij het nieuwste voetbaltrainingspak van Tottenham Hotspur scoren? Op voetbaltrainingspak.nl zetten wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken zowel trainingspakken voor volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk welke webshop de trainingspakken het goedkoopste aanbiedt.