Under Armour trainingspakken

Een van de opkomende merken op het gebied van sportkleding is Under Armour. Sinds een aantal jaar heeft het merk ook een Nederlands boegbeeld in de vorm van topvoetballer Memphis Depay. De afgelopen jaren zijn de trainingspakken van dit Amerikaanse merk ook steeds populairder geworden in Nederland. Wij hebben de nieuwste modellen alvast voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Over Under Armour

Net als veel andere sportmerken zoals Nike is Under Armour Een Amerikaans bedrijf. Het heeft echter niet een lange historie zoals deze andere merken. Under Armour werd in 1996 opgericht en Baltimore. Zoals De naam ligt al doet vermoeden is het bedrijf opgericht om kleding te maken om onder je sportkleding te dragen. De oprichter Kevin Plank was zelf professioneel American Football speler en was het zat om altijd die zweterige kleding onder zijn sportkleding te dragen. Tegenwoordig biedt Under Armour echter veel meer oplossingen op het gebied van sportkleding. En is het merk ook de officiële sponsor van de Amerikaanse voetbalcompetitie.

Vergelijk trainingspakken van Under Armour

Naast de kleding waar het bedrijf origineel mee begon – kleding om onder je sportkleding te dragen – maakt Under Armour nu vrijwel alle soorten kleding op het gebied van sport en ook voetbal. Naast de voetbalindustrie is het merk voornamelijk actief in de tenniswereld en basketbal. Een opvallend detail is dat de creatief directeur van het merk een Belgische modeontwerper is. Met trainingspakken van Under Armour zit jij daardoor niet alleen lekker in je vel, je komt ook nog een stijlvol voor de dag.

Vind je favoriete Under Armour trainingspak

Voetbalt jouw favoriete voetbalclub in kleding gemaakt door Under Armour? Of vind je de trainingspakken van dit merk gewoon erg mooi? Er zijn steeds meer mensen die er zo over denken. Een trainingspak van Under Armour kopen is tegenwoordig bovendien een stuk gemakkelijker omdat wij alle modellen van verschillende webshops alvast voor je hebben verzameld. Kies je favoriete trainingspak en vergelijk de prijzen.