AS Roma trainingspakken

De Romeinen uit Roma, de club AS Roma is opgericht in 1927. Het is de grootste club uit de Italiaanse hoofdstad Rome en het is ook de club met de meest trouwe aanhang. Ben jij fan en op zoek naar een voetbaltrainingspak van AS Roma? Wij hebben alle webshops met voetbaltrainingspakken van AS Roma voor jou op een rijtje gezet. Vergelijk ons aanbod en kies het AS Roma trainingspak welke het beste bij jou past.

Toon filter

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Clubliefde AS Roma

AS Roma heeft zijn clubliefde te danken aan zijn fans uit de arbeiderswijken en de spelers die bij de club blijven voorbeelden hiervan zijn Francesco Totti en Daniele De Rossi, die respectievelijk 27 en 18 jaar voor AS Roma hebben gevoetbald. De trouwe fans van AS Roma komen voornamelijk uit de arbeiderswijken, in tegenstelling tot de rijkere aanhang van aartsrivaal Lazio Roma. 

AS Roma is drie keer Italiaans kampioen geworden, de laatste titel dateert uit 2001. Sinds 1953 speelt AS Roma in Stadio Olimpico. Dit wordt gedeeld samen met de stadsgenoot Lazio Roma. De derby’s tussen de twee rivaliserende clubs zijn elk jaar de belangrijkste en meest beladen wedstrijden van het seizoen. Supporters van AS Roma bevinden zich achter het zuidelijke doel, de Curva Sud.

Bordeaux-oranje 

Sinds de oprichting in 1927, speelt AS Roma in de clubkleuren bordeaux-oranje. AS Roma heet ook wel de ‘giallorossi’ (‘rood-gelen’). Het logo van de stad Rome is terug te vinden op de borst (wolvin met Romulus en Remus).  AS Roma wordt gesponsord door Nike en de shirtsponsor ‘Qatar Airways’.

Trainingspak van AS Roma kopen

Ben jij opzoek naar een nieuwe trainingspak van AS Roma? Op voetbal trainingspakken hebben wij alle trainingspakken van AS Roma voor jou op een rijtje gezet. Wil jij altijd de beste keuze? Vergelijk en bekijk ze op voetbal trainingspak. Wie bieden jou trainingspakken voor zowel volwassenen als kids.