Brazilië trainingspakken

Trainingspakken van Brazilië worden wereldwijd gezien het meest verkocht. Dit mag geen verrassing zijn want Brazilië is het meest succesvolle land op het gebied van voetbal ooit. De “Seleção” wist van 1950 tot 2014 maar liefst vijf keer het wereldkampioenschap te winnen. Het swingende voetbal en de aanvallende speelstijl zorgt ervoor dat Brazilië voetbalfans heeft over de hele wereld. Ook in ons land zijn Brazilië trainingspakken erg populair. Niet alleen door de prestaties van Brazilië maar ook door de kleurrijke uitstraling van de voetbalkleding. Wil jij een Brazilië trainingspak kopen? Maak je keuze en vergelijk de prijzen.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Brazilië is het meest succesvolle voetballand

Geen enkel ander land kan tippen aan de prestaties die Brazilië de afgelopen heeft afgelegd op voetbalgebied. Het voetbal zit in het bloed bij de Brazilianen en dat zorgt ervoor dat ze keer op keer een sterke selectie hebben met talloze creatieve topspelers. Al sinds het begin van het wereldkampioenschap was het Braziliaans elftal van de partij. In 1958 werd voor het eerst de wereldtitel in de wacht gesleept. En daarop volgde in 1962 direct de volgende wereldtitel. Niet veel later werd Brazilië in 1970 opnieuw wereldkampioen. En recentelijk in 1994 en 2002 was het Braziliaans elftal opnieuw de beste van de wereld. Met vijf wereldtitels is Brazilië het meest succesvolle land op voetbalgebied.

De “Goddelijke Kanaries”

Brazilië heeft een van de meest kleurrijke outfits in het mondiale voetbal. De felle gele en groene kleur zorgt ervoor dat het Braziliaans voetbalelftal ook wel de “Goddelijke Kanaries” wordt genoemd. Tegenwoordig is de blauwe kleur echter meer dominant dan het groen. Het voetbalshirt van Brazilië is veel met een groene accentkleur. De broek is blauw en ook het uittenue is blauw met een witte broek. Kledingsponsor Nike heeft diverse trainingspakken ontwikkeld voor Brazilië, waaronder een Dry Strike trainingspak met de groen trainingsjack en een zwarte trainingsbroek.

Trainingspak van Brazilië kopen?

Je bent niet de enige als je enorm fan bent van het Braziliaanse voetbal. Wil je ook een trainingspak van Brazilië bestellen? Wij hebben de verschillende Brazilië trainingspakken alvast voor je op een rijtje gezet. Selecteer eenvoudig je favoriete trainingspak en bekijk bij welke winkel je deze voordelig kunt kopen.