Turkije trainingspakken

Het Turkse voetbal staat bekend om strijd en passie. Niet alleen onder de voetballers zelf maar ook onder de fans van het nationale elftal van Turkije. Niet alleen in Turkije zelf maar in Nederland zijn trainingspakken van het Turkse voetbalelftal ongekend populair. Wil jij niet te lang zoeken voordat je je favoriete trainingspak hebt gevonden? Wij hebben alle trainingspakken van diverse winkels alvast voor je geselecteerd. Kies hieronder een trainingspak uit en vergelijk eenvoudig op prijs.

Toon filter

Enig resultaat

Enig resultaat

Turkije heeft een lange voetbalhistorie

De Turkse voetbalgeschiedenis is lang en rijk. Al in de 19e eeuw maakte Turkije kennis met voetbal en het werd al snel een van de populairste sporten van het land. In 1954 deed het Turkse elftal voor het eerst mee aan het wereldkampioenschap voetbal dat toen in Zwitserland werd gehouden. Vervolgens was Turkije heel lang niet aanwezig op het wereldkampioenschap tot in 2002 een indrukwekkende prestatie werd geleverd door niet alleen te kwalificeren voor het WK voetbal maar ook direct de derde plaats te behalen. Enkele bekende spelers uit de huidige selectie van Turkije zijn Burak Yılmaz van Lille en Cengiz Ünder van Leicester City.

Toon je passie met een trainingspak van Turkije

Turkije speelt in de kleur van de nationale vlag, namelijk rood. Een kleur die goed past bij de passie waarmee het Turkse voetbalelftal doorgaans speelt. Naast de hoofdkleur rood worden er witte accenten op de voetbalkleding gebruikt. De kledingsponsor van het Turkse voetbalelftal is Nike. Daarnaast prijkt de nationale vlag op de Voetbalkleding van Turkije in plaats van een commerciële hoofdsponsor. Veel Turkse voetbalfans vinden de kleding hierdoor nog een stuk mooier. Het uittenue van Turkije is meestal wit met rode accenten. Naast de normale trainingspakken is er ook een Windrunner trainingspak van Turkije verkrijgbaar.

Trainingspakken vergelijken en bestellen

Ben jij op zoek naar de beste aanbiedingen op het gebied van trainingspakken van Turkije? Zoek niet verder. Wij hebben alle producten van verschillende webshops voor je op een rijtje gezet zodat je niet lang hoeft te zoeken en direct de juiste deal kunt vinden. Kies direct je favoriete trainingspak en vergelijk vervolgens eenvoudig de prijzen van diverse winkels.