Olympique Marseille trainingspakken

Olympique Marseille trainingspakken zijn lang zo populair niet meer als vroeger. Vroeger was l’OM dé voetbalclub van Frankrijk. Inmiddels hebben ze flinke concurrentie van clubs als Olympique Lyon en PSG. Maar wat veel mensen niet weten is dat Olympique Marseille de eerst editie van Champions League heeft gewonnen in 1993. En daarmee is de club uit Marseille de enige club uit Frankrijk die dit toernooi op zijn heeft.

Toon filter

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Geschiedenis

Olympique Marseille is opgericht in 1899. De eerste landstitel werd behaald in 1937. Olympique Marseille behaalde in 2010 haar laatste landstitel, in totaal werden er 10 landstitels gewonnen. Halverwege de jaren ‘90 was l’OM betrokken bij een groot omkoopschandaal, hierdoor moesten ze hun landstitel van 1992/93 inleveren. En de club uit Marseille heeft 2 jaar verplicht in de tweede klasse moeten spelen, in 1996 keerde ze weer terug op het hoogste niveau. 

Supporters

De club uit Marseille staat onder andere bekend om hun vele fanatieke supporters, de club en haar supporters zijn onafscheidelijk. De bekendste supportersclub van l’OM zijn de Ultra’s, die uit 2 subgroepen bestaat die elk hun eigen kant hebben in het stadion. Dat de club in het hart zit van de supporters bleek wel in de jaren ‘20, de supporters besloten toen om de werkzaamheden aan het stadion van Olympique Marseille te betalen. De fanbase vind je trouwens ook buiten Frankrijk, vooral in Noord-Afrika is Olympique Marseille een populaire club.

Type trainingspak

Ben je op zoek naar een Olympique Marseille voetbaltrainingspak om in te kunnen schitteren op de training? Of zoek je juist een casual trainingspak om zo iedereen op straat te laten zien wat jouw favoriete club is? Bij voetbaltrainingspak.nl vind je het allemaal. 

Trainingspak van Olympique Marseille kopen

Wil jij het nieuwste voetbaltrainingspak van Olympique Marseille scoren? Op voetbaltrainingspak.nl zetten wij alle trainingspakken voor jou op een rijtje. Jij kan ze gemakkelijk zelf bekijken en vergelijken. Wij zoeken en vergelijken zowel trainingspakken voor volwassenen als kids. Wil jij altijd de beste deal? Bekijk welke webshop de trainingspakken het goedkoopste aanbiedt.