✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

WK voetbal 2022

Bereid je voor op het WK voetbal 2022

Het is misschien wel het grootste sportevenement ter wereld: het WK voetbal. In totaal strijden er 32 landen om de wereldtitel. En gelukkig is Nederland dit jaar ook van de partij. 20 november wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Qatar en zitten we allemaal voor de televisie gekluisterd. 

Het WK voetbal komt maar één keer in de vier jaar voor en het is ook niet zo vanzelfsprekend meer dat Nederland meedoet. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden voor het begint. Maar hoe doe je dat het beste? 

Wanneer speelt het Nederlands elftal?

Het WK voetbal 2022 in Qatar begint op 20 november met de wedstrijd Qatar-Ecuador. Het Nederlands elftal speelt zijn eerste wedstrijd op 21 november om 18.00 uur tegen Senegal. Eerst zou dit de openingswedstrijd zijn, maar de FIFA heeft in augustus besloten om dit te veranderen. 

Het WK duurt in totaal 29 dagen en er worden tijdens de groepsfase vier wedstrijden per dag gespeeld. Er is veel om te kijken dus! De finale vindt plaats op 18 december om 16.00 uur. Laten we hopen dat Nederland deze mag spelen. 

Ook nog wel even handig om te vermelden: het tijdsverschil tussen Nederland en Qatar is twee uur. Dus kijk altijd goed of je wel de juiste tijden voor je hebt.

Support je land met een oranje outfit 

Hoe support je het Nederlands elftal nu beter dan met een oranje outfit. Of je nu voor Nederland bent of niet; shop trainingspakken van jouw favoriete land in onze voetbalshop. Zo zit je straks in stijl op de bank voetbal te kijken. En het zit ook nog eens lekker!

Wk voetbal

Thuisshirts van de Oranje Leeuwen

De thuisshirts van de oranje leeuwen zijn ook dit jaar uiteraard oranje. Maar wel een lichtere kleur oranje dan voorgaande jaren. Samen met een iets donkerdere kleur oranje vorm er een uniek patroon op het shirt. De makers hebben geprobeerd de vacht van een leeuw uit te beelden. Ook deze shirts zijn te koop. 

Uitshirts Nederlands elftal

De uitshirts zijn dit jaar blauw. Misschien weet je het niet meer maar in 2016 speelde Nederland ook in het blauw op het WK. Het shirt is gemaakt met een duidelijke knipoog naar het uitshirt van 2000. Nederlandse helden zoals Kluivert en Bergkamp speelden toen in het blauw. Helaas wonnen ze toen net niet. 

De favorieten WK voetbal 2022

De grote vraag is natuurlijk: wie gaat het WK voetbal 2022 winnen? Wie zijn de favorieten voor de titel? Als we kijken naar de FIFA ranglijst dan staat Brazilië bovenaan. Maar ook België, Argentinië en Frankrijk scoren hoog in de ranking. En op welke positie staat Nederland? De oranje leeuwen staan op plek acht, onder Spanje en boven Portugal.  

Het wordt dus zeker spannend dit jaar. Welk land pakt volgens jou de wereldtitel? 

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank