✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Je eigen trainingspakken ontwerpen

Je eigen trainingspakken ontwerpen en bestellen

Ben je op zoek naar het perfecte trainingspak voor jou of je hele team? Trainingspakken moeten er niet alleen mooi uitzien, maar moeten natuurlijk ook lekker zitten. Er zijn allerlei verschillende soorten trainingspakken, dus we snappen heel goed dat je niet weet welke je moet aanschaffen. Wist je dat je ook trainingspakken kunt ontwerpen en bestellen? Kies dus helemaal zelf je kleur, logo of bedrukking. 

Waarom trainingspakken ontwerpen en bestellen?

Nu denk je misschien: een trainingspak wordt toch helemaal niet gedragen tijdens de wedstrijd? Dit klopt, maar dat maakt het pak niet minder belangrijk. Trainingspakken houden de spelers namelijk warm op momenten dat er even niet wordt gespeeld. Dit is niet alleen handig voor en na de wedstrijd, maar ook tijdens trainingen in de wintermaanden. Een trainingspak biedt verschillende functionele voordelen, maar het zorgt ook voor herkenbaarheid van een team. Een team in dezelfde kleding straalt eenheid en professionaliteit uit. 

Je eigen naam achterop

Wil je graag een uniek trainingspak ontwerpen voor je voetbalclub? Om eenheid te creëren, maar ook om te laten zien wie jullie nu eigenlijk zijn? Ontwerp een persoonlijk trainingspak, zodat deze precies bij de kleuren van jouw team past. Daarnaast kies je de bedrukking helemaal zelf. Zo ontwerp je gemakkelijk een trainingsbroek en -shirt met het teamlogo, de spelersnamen, groepsnummers en sponsors. Daarnaast kun je de spelers van het team zelf de juiste maten laten selecteren. Bovendien worden trainingspakken niet alleen gedragen bij de voetbalclub, maar ook bij andere sporten, zoals basketbal of hardlopen, is goede sportkleding onmisbaar.

Hoe werkt het precies?

Trainingspakken ontwerpen en bestellen is erg eenvoudig. Het proces bestaat in de meeste gevallen uit een paar kleine stappen:

  1. Kies een product voor jouw team. In dit geval kies je voor een compleet trainingspak, maar het kan ook heel goed een trainingsbroek of -shirt zijn.
  2. Selecteer één of meerdere kleuren
  3. Upload je teamlogo 
  4. Voeg tekst op het trainingspak toe, eventueel spelersnamen of -nummers
  5. Kies vervolgens de juiste maten 
  6. Bestellen maar!

Let op: dit systeem werkt niet altijd hetzelfde bij verschillende aanbieders. Het is ook mogelijk om een trainingspak door een andere partij te laten ontwerpen. En nog een tip van ons: hoe meer trainingspakken je bestelt, hoe lager de kosten. 

Ben je op zoek naar een trainingspak voor thuis? Ook deze kun je helemaal zelf ontwerpen en bestellen. En waarom zou je het pak alleen thuis dragen? Ga comfortabel en stijlvol de straat op met je gepersonaliseerde kleding!

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank