Argentinië trainingspakken

Trainingspakken van Argentinië zijn niet alleen populair in Zuid-Amerika maar overal ter wereld. Het Argentijnse voetbalelftal heeft ons laten kennismaken met de beste spelers ooit. Eerst was het Diego Maradona en later Lionel Messi die Argentinië op de voetbalkaart zetten. Ben jij een echte fan van het Argentijnse voetbal? Schaf dan een Argentinië trainingspak aan. Wij hebben de nieuwste modellen van diverse winkels alvast voor je geselecteerd. Kies je favoriete trainingspak en vergelijk eenvoudig op prijs.

Toon filter

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Argentinië brengt de beste voetballers voort

Naar Brazilië is Argentinië de meest succesvolle voetbalnatie van het Zuid-Amerikaanse continent. Maar liefst 14 keer werd de copa América (vergelijkbaar met het Europees kampioenschap) winnend afgesloten. Argentinië won tweemaal goud op de Olympische spelen En werd in 1978 en 1986 zelfs wereldkampioen dankzij de beste voetballer ooit: Diego Maradona. Argentinië is een vaste deelnemer van het wereldkampioenschap voetbal, ook in 1990 en 2014 wist het Argentijnse elftal de finale te behalen. De meest bekende speler van Argentinië is natuurlijk wereldster Lionel Messi van FC Barcelona. De huidige selectie van Argentinië heeft echter nog veel meer topspelers in de gelederen zoals Sergio Aguero, Angel di Maria, Lautaro Martinez en Paulo Dybala. 

Meer over Argentinië trainingspakken

Net als de meeste landen maakt het Argentijnse elftal gebruik van de nationale kleuren voor de voetbalkleding. Het thuis 10:00 uur van Argentinië is wit met een blauwe accentkleur en een blauwe broek. Het shirt voor uitwedstrijden is donkerblauw met een witte broek. Voor het trainingspak van de Argentijnse voetbalploeg heeft kledingsponsor Adidas echter gekozen voor een compleet zwarte outfit met witte en lichtgrijze accenten. 

Trainingspak van Argentinië kopen?

Steeds meer mensen kopen een trainingspak van Argentinië. Vanwege de vele wereldsterren die in het Argentijnse elftal spelen of omdat ze het trainingspak gewoon erg mooi vinden. Wil jij ook een trainingspak van Argentinië bestellen? Wij hebben de verschillende trainingspakken van diverse winkels alvast voor je geselecteerd. Kies direct je favoriete trainingspak, vergelijk de prijzen en koop deze bij een van de aangesloten webshops.