Colombia trainingspakken

Als een van de sterkste Zuid-Amerikaanse voetballanden is Colombia de afgelopen jaren bijna altijd vertegenwoordigd op het wereldkampioenschap. Een groot deel van het nationale elftal van Colombia bestaat uit topspelers. Voetbalkleding van Colombia wordt ook steeds populairder. Wil jij een trainingspak van Colombia kopen? Wij hebben alle winkels en producten voor je uitgezocht. Selecteer hieronder je favoriete trainingspak en vervolgens tonen wij jou de beste prijs.

Toon filter

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Over Colombia

De Colombiaanse voetbalploeg wordt als een echte vechtmachine omschreven. Een elftal dat nooit opgeeft want het dat zit niet in de cultuur van het land. De strijd en de passie die de spelers van Colombia leveren op het voetbalveld wordt overgenomen door de fans. In 1962 mocht Colombia voor het eerst deelnemen aan het wereldkampioenschap. De decennia die daarop volgden waren niet erg succesvol maar in de jaren 90 wist Colombia op ieder wereldkampioenschap aanwezig te zijn. Na een rustige periode volgde in 2014 het grootste succes van Het Colombiaanse elftal met een plek in de kwartfinale op het WK in Brazilië. Op het WK in Rusland dat daarop volgde wist Colombia het tot de achtste finale te schoppen. Enkele bekende spelers van Colombia zijn Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur, Juan Cuadrado van Juventus en Radamel Falcao die op het moment van schrijven bij AS Monaco speelt.

Kleurrijke Colombiaanse voetbalkleding

Colombia heeft zeer kleurrijke voetbalkleding mogen we wel zeggen. Het thuistenue is geel met een donkerblauwe broek en rode sokken. Het uittenue is blauw met een rode broek en blauwe sokken. De huidige trainingspakken zijn blauw met een gele accenten te en een soort camouflage patroon. De kleding van Colombia wordt gemaakt door Adidas

Trainingspak van Colombia kopen?

Colombia wordt ieder jaar sterker op voetbalgebied en steeds meer Colombiaanse spelers spelen bij Europese topclubs. Dit zorgt ervoor dat ook de Merchandise van Colombia steeds meer verkocht wordt. Wil jij ook graag een trainingspak van Colombia kopen? Wij hebben diverse webwinkels bezocht en de juiste producten voor jou alvast geselecteerd. Kies je favoriete trainingspak en bekijk bij welke tip enkel je deze goedkoop kunt kopen.