VS trainingspakken

Het voetbal in de Verenigde Staten zit sinds een aantal jaar behoorlijk in de lift. Al meer dan een decennia lang is voetbal zich aan het ontwikkelen tot een van de grote sporten in Amerika. Dit is een van de redenen waarom wij onze collectie aangevuld hebben met trainingspakken van de VS. Wil jij een trainingspak van Amerika kopen? Wij hebben de nieuwste modellen alvast voor je op een rijtje gezet. Vergelijk de prijzen en bestel Je favoriete trainingspak.

Toon filter

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Voetbal is in opkomst in de VS

Voetbal is misschien niet de belangrijkste sport in de Verenigde Staten maar het wordt wel steeds belangrijker. Onder jongeren is voetbal veel populairder dan de oudere generatie dus er wordt verwacht dat dit de komende jaren nog meer gaat veranderen. De internationale voetbalcompetitie waarvoor de VS zich moet plaatsen voor de wereldkampioenschappen heet de CONCACAF Gold Cup. Dit toernooi wist Amerika tot dusver zes keer winnend af te sluiten.  

Op een van de eerste wereldkampioenschappen in 1934 was de verenigde staten al aanwezig als deelname. In 1950 werd opnieuw de groepsfase bereikt maar pas sinds de jaren 90 was Amerika onafgebroken aanwezig op het wereldkampioenschap voetbal. Met als hoogste eindklassering een plek in de kwartfinale in 2002 op het WK in Japan en Zuid-Korea. 

De bekendste voetballer van de Verenigde Staten is op dit moment Sergiño Dest die in een klap wereldwijd bekend werd door de overstap van Ajax naar FC Barcelona te maken. Een andere positieve bijkomstigheid is de aanwezigheid van veel voetballers met Mexicaanse of Europese roots. Deze nieuwe generatie van Amerikaanse voetballers bestaat voornamelijk uit voetballers die ervaring hebben in het internationale topvoetbal, aangevuld met talenten uit de eigen competitie.

Trainingspakken van de Verenigde Staten

De bijnaam van De voetbalploeg van de Verenigde Staten is uiteraard de “Yankees”. Het trainingspak van de VS is blauw met witte en rode accenten. Het presentatie is net als het voetbalshirt voor uitwedstrijden wit met rode en blauwe accenten. Uiteraard wordt het Amerikaans voetbalelftal gesponsord door de Sportkledinggigant Nike uit eigen land.

Vergelijk je VS trainingspak hier

Ben jij fan van de Amerikaanse voetbalploeg of vind je het trainingspak van de Verenigde Staten gewoon erg mooi? Wij hebben de nieuwste modellen en de laatste aanbiedingen op het gebied van trainingspakken alvast voor jou geselecteerd. Je hoeft alleen je favoriete trainingspak aan te klikken en je kunt direct de prijzen van diverse winkels vergelijken.