Umbro trainingspakken

Umbro is een van de oudste Europese merken op het gebied van voetbalkleding. Opgericht in Engeland in 1924. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het maken van voetbalkleding en voetbalschoenen maar maakt ook andere sportkleding. Er zijn ook enkele voetbalclubs die worden gesponsord door Umbro. Wil jij een trainingspak van dit merk kopen? Wij hebben de nieuwste modellen en beste deals alvast voor je geselecteerd. Neem een kijkje en vergelijk de prijzen van verschillende webshops.

Toon filter

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Over Umbro

Toen het merk begon meer dan eeuw geleden was de naam anders, Het merk droeg de naam van de eigenaar: Humphreys Brothers Clothing. Later werd de naam aangepast naar Umbro zoals we het nu kennen. De eerste keer dat het merk een voetbalclub sponsorde was in 1934. Manchester City droeg toen kleding gemaakt door Umbro en won in datzelfde jaar opvallend genoeg de nationale beker. In 2007 werd het Engelse sportkleding merk overgenomen door de Amerikaanse gigant Nike, maar in 2012 werd het weer door een ander bedrijf overgenomen.

Umbro is al sinds jaar en dag actief in het sponsoren van voetbalclubs. Op dit moment zijn de meest bekende clubs Schalke 04 uit Duitsland en SC Heerenveen uit Nederland. Ook in Engeland sponsort het merk een aantal clubs waaronder West Ham United en Nottingham Forest.

Vergelijk trainingspakken van Umbro

Umbro trainingspakken staan erom bekend dat ze erg comfortabel zijn en ook een stukje voordeliger dan de grote merken. Als jouw favoriete voetbalclub gesponsord wordt door dit merk heb je daar dus zeker profijt van. In onze collectie vind je een Umbro trainingspakken in vrijwel alle soorten en maten. Het maakt niet uit of je een trainingspak voor heren, dames of zelfs kinderen zoekt, maar hebben een complete collectie met daarin het aanbod van diverse webshops.

Koop je favoriete Umbro trainingspak

Is Umbro jouw favoriete merk of wordt jouw favoriete voetbalclub gesponsord door dit kledingbedrijf? Omdat wij het aanbod van diverse webshops alvast voor je hebben verzameld hoef je niet lang te zoeken. Selecteer favoriete trainingspak en vergelijk de prijzen zodat je altijd een goede deal hebt.