✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Mooiste trainingspak van de Premier League

Mooiste trainingspak van de Premier League

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de Premier League de hoogste Engelse voetbalcompetitie. 20 Engelse clubs spelen tussen augustus en mei in totaal 38 wedstrijden tegen elkaar. Bekende clubs in dit seizoen zijn Arsenal, Chelsea, Manchester United en nog veel meer. Ben je op zoek naar een trainingspak van de Premier League? Zoek niet verder! Hieronder zetten we de mooiste trainingspakken van de Premier League 2021-2022 op een rij. 

Tottenham Hotspur – Nike

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 is geproduceerd in samenwerking met kledingsponsor Nike. Dit is niet een grote verrassing, want Nike is sinds 2017 sponsor van ‘The Spurs’ en heeft nog een contract tot 2033. Het trainingspak van de Premier League wordt gedragen door de club tijdens voorbereidingen op de wedstrijden in Engeland, de FA Cup en League Cup wedstrijden. Het pak bestaat uit een sweater en een trainingsbroek. De sweater is dit seizoen donkerblauw en bevat gele en blauwe accenten. Ook kun je de trainingstop herkennen aan de fel gele diagonale band op de mouwen. De trainingsbroek heeft dezelfde blauwe kleur als de sweater en bevat ook een opvallende gele band. Bovendien is het trainingspak gemaakt van kwalitatief goed materiaal en wordt zweet en vocht snel getransporteerd. 

Mooiste trainingspak van de Premier League: Chelsea – Nike

Het trainingspak van Tottenham Hotspur is mooi, maar die van Chelsea mag er ook wezen. Dit pak is namelijk geïnspireerd op het Nike Strike template en dit zie je aan de all-over zwarte golven print op de mouwen. Op de borst van de sweater staan de logo’s van Nike en Chelsea. De trainingsbroek is ook zwart en bevat diagonale gele taping aan de zijkanten. Het Chelsea pak bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit zorgt niet alleen voor ventilatie, maar ook voor verkoeling en vochtafvoer, zodat je optimaal kunt presteren.

Manchester United – Adidas

Natuurlijk kan het trainingspak van Manchester United niet ontbreken in het lijstje van mooiste trainingspakken van de Premier League. Wil je er net zo bijlopen als Pogba of andere Manchester United sterren? Dit pak is heerlijk om te dragen tijdens je voetbaltraining of in je vrij tijd. Het trainingspak van de Premier League is in samenwerking met Adidas en is klassiek zwart van kleur. Daarnaast bevat de sweater rode strepen op de mouwen om het toch nog iets opvallender te maken. Beide items zijn afgewerkt met het Adidas logo en zijn gemaakt van 100% Polyester. 

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank