✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Eredivisie shirts 2022/2023

Dit zijn de nieuwste Eredivisie shirts 2022/2023

Het nieuwe Eredivisie seizoen begint dit jaar op 5 augustus 2022. Nog even wachten en dan kunnen we weer naar onze favoriete club kijken. Dit betekent ook dat er nieuwe shirts en trainingspakken zijn. Vrijwel iedere voetbalclub komt namelijk met nieuwe uit- en thuisshirts na de zomerstop. Van Sc Heerenveen en FC Groningen tot Ajax en PSV: we zetten de nieuwste Eredivisie shirts 2022/2023 op een rij. 

Eredivisie shirts 2022/2023

Er spelen in de Eredivisie 18 Nederlandse clubs. Er zijn dus in totaal 36 verschillende voetbalshirts: een uit en een thuis variant. Volgens de regels moeten de kleuren van het uit- en thuisshirt zodanig verschillend zijn om geen verwarringen te veroorzaken. Zoals je vast wel weet, heeft ieder team zijn eigen clubkleuren. Deze worden zowel in het thuis- als uitshirt verwerkt. 

Hieronder delen we een aantal nieuwe Eredivisie shirts van populaire clubs. Staat jouw team er niet tussen? Geen zorgen, er is een shirt of trainingspak verkrijgbaar van iedere club. Kijk gerust even hierboven in de menubalk of zoek naar je favoriete team. 

Ajax voetbalshirts

Ajax Eredivisie shirts

Ajax wil zijn succes doorzetten in het nieuwe seizoen, en dit in nieuwe shirts. Het eerste shirt dat bekend is gemaakt is het thuisshirt. Zoals we wel gewend zijn van Ajax spelen zij thuis in het klassieke Ajax shirt, alleen is deze dit jaar vernieuwd. Het shirt is wit met een rode streep en dit jaar afgewerkt met gouden details op de hals en mouwen. Ajax heeft niet zomaar gekozen voor deze gouden details, deze presenteren de rijke historie van het winnen van vele prijzen. De club is recordkampioen en dit willen ze dan ook graag laten zien. 

Shop hier onze Ajax trainingspakken ->

NAC Breda collectie

NAC heeft vanaf 1 juli 2022 een nieuwe shirtleverancier gekregen, maar dit betekent niet dat de vertrouwde kleuren veranderen. NAC speelt aankomend seizoen in drie Eredivisie shirts: geel, wit en zwart. De thuiswedstrijden speelt de club in het geel. Dit gele shirt is voorzien van zwarte details. Uiteraard staat ook dit jaar de verticale, zwarte streep ook weer op het tenue. Het tweede shirt is zwart met grijs met gele details en het derde tenue heeft een witte basis. 

Feyenoord Eredivisie shirts

Feyenoord heeft een paar dagen geleden het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt met een filmpje op Twitter met de tekst ‘Voor altijd de club van rood en wit’. Het shirt lijkt op het tenue van vorig seizoen, maar er zijn wel degelijk een aantal veranderingen doorgevoerd. De tenues bevatten namelijk een nostalgisch kraagje en ook is er een ‘F’ geborduurd achterop het shirt. Feyenoord heeft het shirt al uitgetest in de oefenwedstrijd tegen FC Kopenhagen. 

Bekijk hier onze Feyenoord collectie ->

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank