✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

voetbal

Relatiegeschenken voor (voetbal)verenigingen

Niet alleen voor bedrijven kunnen relatiegeschenken helpen bij het creëren van naamsbekendheid. Verengingen willen natuurlijk ook nieuwe leden werven om te blijven bestaan. Hier kunnen relatiegeschenken ook bij helpen. Vaak hebben verenigingen geen grote clubkas, dus moet er wel rekening gehouden worden met de kosten van de geschenken. Gelukkig zijn er genoeg goedkope relatiegeschenken die leuk genoeg zijn om in zetten. We zetten er een aantal op een rijtje:

Sleutelhangers

We hebben allemaal sleutels bij ons. Of dit nu is om ons huis binnen te komen of om onze fiets op slot te zetten. Een sleutelhanger helpt ons om sleutels uit elkaar te houden. Zo heb je altijd een herkenningspunt om te kijken waar jouw sleutels zijn en of het jouw sleutelbos wel is.
Er zijn veel verschillende sleutelhangers verkrijgbaar. Simpele kunststofsleutelhangers, sleutelhangers met een zaklampje of metalen sleutelhangers met een flesopener. Kies de beste sleutelhanger uit voor jouw vereniging om het logo op te laten drukken en zo heb je een geweldig relatiegeschenk voor jouw (potentiële) leden.

Zonnebrillen

Als we het hebben over een echt zomers relatiegeschenk, dan staat de zonnebril met stip op nummer één. Vooral voor verenigingen met zomerse sporten, of die zomerse evenementen organiseren kan de zonnebril een leuk promotiemiddel zijn. Zonnebrillen zijn gewilde items, dus het zal geen probleem zijn om de zonnebrillen uit te delen.
Zonnebrillen komen in verschillende kleuren, dus er is altijd wel een zonnebril die bij de kleur van jouw vereniging past.

sleutelhanger

Draagtassen

Tassen kunnen we altijd wel gebruiken, toch? Om even snel boodschappen mee te doen, te winkelen of spullen mee te nemen naar je werk of vrienden. Een draagtas kan dus altijd uitgedeeld worden door verenigingen. Laat jouw logo van de vereniging op de draagtas bedrukken en je hebt een mooi promotiemiddel om jouw vereniging. Draagtassen zijn verkrijgbaar in diverse materialen. De populairste draagtas is een katoenen draagtas. Katoenen draagtassen zijn stevig en kunnen tot wel 7 kilogram dragen. Deze draagtas is dus sterk genoeg om even snel boodschappen mee te doen.

Conclusie

Alle bovengenoemde relatiegeschenken zijn bij 100 stuks verkrijgbaar voor nog geen €2,50 per stuk, inclusief bedrukking en verzendkosten. Hoe meer je er hier van afneemt, hoe goedkoper de geschenken per stuk zijn. Heb je dus meer dan 100 stuks nodig, dan zijn ze per stuk nog goedkoper. Het hoeft dus helemaal niet veel te kosten om jouw vereniging te promoten. Al deze relatiegeschenken zijn online verkrijgbaar en je hebt ze in 5 tot 10 werkdagen in huis.

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank