✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Nederlands Elftal Trainingspak

Support Oranje met een Nederlands Elftal trainingspak

Nederland leeft toe naar het WK van 2022 dat aankomende winter plaatsvindt. De oefenwedstrijden zijn in volle gang en heel Nederland zit nu al aan de buis geplakt. Heb je een kaartje voor een wedstrijd kunnen bemachtigen? Of wil je thuis in stijl meekijken naar de toppers van Oranje? Dan kan een Nederlands elftal trainingspak of shirt natuurlijk niet ontbreken. In onze shop zijn alle Oranje artikelen te koop: voor volwassenen én kinderen. 

Nederlands elftal trainingspak voor volwassenen en kinderen

De meest populaire trainingspakken zijn natuurlijk de pakken van het Nederlands Elftal. Je draagt het oranje trainingspak om de voetballers van Oranje te supporten en om te laten zien hoe trots je bent op het land. Het Nederlands Elftal heeft meerdere trainingspakken uitgebracht: voor mannen, vrouwen én kinderen. Het Nike Nederland trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek in een opvallende rode kleur. Dit pak dragen de voetballers als zij naar trainingen of wedstrijden gaan. Daarnaast kun je ook het pak aanschaffen waarin het elftal daadwerkelijk traint. 

Nike Nederland Strike Trainingspak 2022-2023 Dames Rood

Liever een shirt of tenue?

Draag je liever een shirt of tenue van het Nederlands Elftal? Voor ieder groot toernooi wordt er een nieuwe variant van het bekende Oranje shirt uitgebracht. Het thuisshirt is dit jaar (natuurlijk) oranje en het uitshirt is deze keer zwart. Het oranje tenue kenmerkt zich deze keer door het zwarte Nike teken en de donkere oranje accenten in de vorm van een leeuw. Ook is het embleem van de KNVB, de welbekende leeuw, in het zwart op de borst gedrukt. Het shirt is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en bevat de Nike Dry-fit technologie, zodat zweet snel wordt opgenomen. 

Uitshirt Nederland 2022

Als Nederland tijdens het WK thuis speelt, draagt zij het oranje shirt. Zodra het team ergens anders moet spelen, dragen zij ook andere kleding. Het uitshirt van het Nederlands elftal is jarenlang lichtblauw geweest, maar sinds het EK in 2021 dragen de voetballers zwart. Het tenue is volledig zwart met oranje accenten. Zo zijn het Nike en het KNVB logo in het oranje op het shirt verwerkt en ook langs de zijkant van het WK shirt zit een oranje lijn. 

Naast het Nederlands Elftal trainingspak zijn er nog veel meer coole pakken verkrijgbaar. Handig voor als je misschien ook een ander land of andere club wilt aanmoedigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Ajax trainingspakken?

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank