✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Thuis trainen

Thuis trainen? Haal de juiste voetbalaccessoires in huis

Terwijl profvoetballers gewoon door kunnen voetballen in het huidige seizoen, zitten amateurvoetballers al maanden thuis. Het amateurvoetbal boven de 18 jaar is volledig stilgelegd door de huidige Corona crisis. Omdat je wel fit moet blijven is het verstandig om thuis aan de slag te gaan. Maar hoe kan je thuis beginnen met voetbaltrainen? Clubs die graag wat zilverwerk willen tillen, zullen geen middel onbeproefd laten als het gaat om de voorbereiding, conditie en ontwikkeling van hun spelers. Een trainingspak in huis halen is natuurlijk een van de eerste stappen. Maar hoe kan je andere accessoires in huis halen om je voetbal training te vergemakkelijken? Je ontdekt het allemaal in dit artikel. 

Wat is de beste voetbal trainingsapparatuur?

De beste apparatuur voor een voetbaltraining gaat niet per se over het hebben van de duurste spullen. Het gaat over het krijgen van de juiste trainingsapparatuur die je ondersteunt om succesvol te zijn. Er is tegenwoordig zoveel materiaal op de markt, maar weet je wat je ermee moet doen? Hier is een overzicht van de beste voetbal trainingsuitrusting die je kan kopen.

Voetballen

Voor maximale efficiëntie in je trainingssessie moet je tenminste één goede voetbal in huis hebben. Het is ook een goed idee om een paar meer in back-up te hebben, want je kan er op rekenen dat er in de loop van het seizoen een paar pogingen over de schutting belanden!

Opvouwbare doelen

Om je trap te oefenen en om een realistisch te trainen is het ook handig om een paar doelen in de tuin te hebben. Er zijn tegenwoordig ook opvouwbare doelen te koop. Die zijn misschien niet net zo stevig maar voldoen prima voor trainingsdoeleinden, ideaal voor een snelle en effectieve trainingssessie. 

Rebounder (kaatst de bal)

Het perfectioneren van de eerste aanraking en balcontrole vereist veel oefening. Een rebounder is een geweldig hulpmiddel om de reacties van spelers te verbeteren, omdat de bal in diverse richtingen zal terugkaatsen, dus spelers zullen snel moeten zijn en beide voeten moeten gebruiken. De speler schopt de bal gewoon in het net, brengt hem dan onder controle of schopt hem terug op de rebound.

Pionnen

Voor trainingsdoelen zal je regelmatig gebieden moeten afbakenen, vooral voor loopoefeningen of passtrainingen. Pionnen kan je gewoon op internet bij een sportzaak kopen, bijvoorbeeld bij Voetbalshop.nl. Een essentieel onderdeel van onze lijst met de beste uitrusting voor jouw voetbaltraining!

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank