✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Top 10 populairste voetbal trainingspakken van landen

Top 10 populairste voetbal trainingspakken van landen

Op onze website vind je voetbal trainingspakken van vele nationale teams. Net als bij voetbalclubs is het verkopen van voetbalkleding ook voor de nationale voetbalbonden een belangrijke bron van inkomsten. Met een voetbal trainingspak van je eigen land laat je zien dat je trots bent op je land en steun je de nationale voetbalbond ook nog eens.

Uiteraard is een voetbaltrainingspak van het Nederlands elftal het populairst. Maar wat zijn de andere populaire voetbal trainingspakken van landen? We hebben voor je op een rijtje gezet welke trainingspakken van nationale teams het meest verkocht worden. 

  1. Nederland

Er bestaat veel rivaliteit onder voetbalclubs in Nederland maar als het om het Nederlands elftal gaat dan komen alle supporters samen. De herkenbare kleur is uniek op de wereld en zorgt ervoor dat de Oranje Leeuwen altijd een prachtig tenue hebben. Mede hierdoor wordt ons nationale voetbalteam ook wel gewoon “Oranje” genoemd. Het mag geen verrassing zijn dat ook de voetbal trainingspakken van het Nederlands elftal het meest populair zijn in eigen land.

Bestel je eigen Nederland trainingspak >

  1. Spanje 

Met zo’n opmerkelijke staat van dienst op internationaal niveau en met zo’n enorme aanhang zal het je niet verbazen dat ook voetbal trainingspakken van Spanje heel veel verkocht worden. Na trainingspakken van het Nederlands elftal worden trainingspakken van Spanje het meest verkocht in ons land, waarschijnlijk door de vele successen van het Spaanse elftal en de vele beroemde spelers.

Bestel je eigen Spanje trainingspak >

  1. Italië

Toernooi op toernooi weet Italië een sterk team neer te zetten en ver te komen in internationale eindronde. De bijnaam van het Italiaanse voetbalteam is ‘’Azzurri’’ wat staat voor de blauwe kleur van het tenue. Naast het goede voetbal is de stijlvolle uitstraling van het tenue waarschijnlijk een van de redenen dat trainingspakken van het Italiaanse elftal veel verkocht worden.

Bestel je eigen Italië trainingspak >

  1. Engeland 

De laatste keer dat Engeland succes boekte in het internationale voetbal is er alweer even geleden, meer dan 50 jaar om precies te zijn. Toch blijven de voetbal shirts en -trainingspakken van het Engelse voetbalelftal ongekend populair. De huidige voetbal trainingspakken van Engeland zijn blauw met rood maar doorgaans zijn ze wit of zwart of rood. De kledingsponsor is Nike.

Bestel je eigen Engeland trainingspak >

  1. België 

Het zal je misschien verbazen dat het shirt van de Belgische nationale voetbalteam het vierde best verkopende is, maar met een massale aanhang is dat niet verwonderlijk! België heeft alweer een aantal jaar een ijzersterk voetbalteam met sterspelers van veel internationale voetbalclubs. Het mag ook geen verrassing zijn dat “De Rode Duivels” spelen in een rood tenue. Het huidige voetbal trainingspak van België is rood met zwart. De kledingsponsor is Adidas.

Bestel je eigen België trainingspak >

  1. Frankrijk

Frankrijk is ongetwijfeld een van de meest succesvolle voetballanden de afgelopen jaren. Met het winnen van een Europese titel en een wereldtitel is het Franse voetbalteam niet te stuiten. De bijnaam van het Franse Elftal is Les Bleus, wat letterlijk staat voor ‘’de blauwen’’. Het zal je dan ook niet verbazen dat het tenue en het trainingspak van Frankrijk bijna altijd blauw is. Op dit moment is het trainingspak ook volledig blauw. De kledingsponsor is Nike. En er is ook een Fleece trainingspak in het wit en blauw te bestellen.

Bestel je eigen Frankrijk trainingspak >

  1. Argentinië

Net als België heeft Argentinië natuurlijk een voetbalteam vol met internationale sterspelers. Waarbij GOAT Lionel Messi natuurlijk de meest opvallende naam is. De prestaties van het nationale voetbalelftal zijn niet altijd optimaal maar toch zijn de shirts en trainingspakken zeer populair in vrijwel alle landen ter wereld. De kledingsponsor is Adidas. Het huidige trainingspak van Argentinië is zwart maar er is ook een trainingsset met zwart en blauw verkrijgbaar. 

Bestel je eigen Argentinië trainingspak >

  1. Mexico

De volgende naam op de lijst is ongetwijfeld wel een verrassing voor veel van onze lezers. Het feit dat veel Mexicanen van voetbal houden zorgt ervoor dat een trainingspak van Mexico ook veel verkocht wordt. Het huidige trainingspak wordt gemaakt door Adidas. De kleuren zijn wit en zwart met een rode accentkleur.

Bestel je eigen Mexico trainingspak >

  1. Duitsland 

Duitsland is natuurlijk de rivaal van het Nederlands voetbalteam maar toch worden shirts en trainingspakken van Duitsland goed verkocht in Nederland. Dit komt niet omdat er redelijk veel Duitsers in Nederland wonen of bestellen in Nederland maar ook omdat die Mannschaft altijd succesvol is op eindtoernooien. Uiteraard wordt het Duitse voetbalteam gesponsord door de Duitse sportkledingfabrikant Adidas. Het huidige trainingspak is zwart met wit.

Bestel je eigen Duitsland trainingspak >

  1. Marokko & Turkije

De laatste twee landen op deze lijst zullen je ook niet verrassen. Omdat er veel Marokkaanse en Turkse immigranten in ons land wonen worden de trainingspakken van deze twee landen ook met grote regelmaat verkocht in Nederland. Trainingspakken van Turkije waren altijd het meest populair maar de afgelopen jaren is het voetbal van het Marokkaans elftal een stuk beter geworden. Op het laatste wereldkampioenschap waren de Leeuwen van de Atlas zelfs vertegenwoordigd en Nederland niet. Dit heeft er ook voor gezorgd dat trainingspakken van Marokko in Nederland steeds populairder zijn geworden.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor Turkije. Door de aanwezigheid van veel Turkse Nederlanders worden trainingspakken van Turkije ook vaak verkocht in ons land. Het Turkse voetbal is echter al langer van een hoog niveau. Meestal is Turkije wel vertegenwoordigd op internationale eindtoernooien. En voor iedere voetbalteam is de Turkse nationale voetbalploeg een team om rekening mee te houden. Net als het voetbalshirt heeft is het trainingspak van Turkije het rood met zwart maar er is ook een wit met zwart trainingspak verkrijgbaar. De kledingsponsor is Nike.

Nike en Adidas domineren

Zoals je hebt kunnen lezen worden de meeste trainingspakken voor nationale teams vervaardigd door Adidas, Nike en Puma. Vooral de eerstgenoemden domineren al jaren de kleding op sportgebied en met name in de voetbalwereld.

Benieuwd welke voetbal trainingspakken van clubs het meest verkocht worden?

Naast voetbal trainingspakken van nationale teams worden er natuurlijk ook veel trainingspakken van voetbalclubs verkocht. Ben jij benieuwd welke trainingspakken van voetbalteams het meest verkocht worden? Lees dan ook ons artikel over de meest verkochte voetbal trainingspakken van clubs.

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank